Inspekcija rada: MBA Ratko Mitrović krši zakon

Ostavite komentar


  1. Ravnopravna trzisna utakmica, zar ne? Nista Novo u soc-drzavi, pomoc slepcu da prezivi zbog statistike „zlatnog doba“,kad vec polovne banke odustanu da se igraju necijim parama. Najjeftinije ponude nisu uvek istinite,a provera slepacka.

  2. А хоће ли наведено предузеће коначно бити тужено због страшно лоше изведених радова на Славији? Ни после две поправке није боље, односно – криминално је. Хоће ли бити кажњено? Хоће ли се дати некоме другоме да платно на крају уради како ваља. Мада, ни пројекат није добар.

  3. Angažovanje radnika na crno nije jedini kriterijum da bi se neki poslodavac našao na tz, „Crnoj listi“.Osnovno pitanje je koji je interes države da štiti poslodavce koji zaposlenima ne isplaćuju zarade doprinose i sve ono što im pripada po Kolektivnom ugovoru u ovom slučaju postoi PKU za delatnost Putne privrede.Drugo važno pitanje je na osnovu kojih kriterijuma se dodeljuju poslovi firmama za koje je dokazano da rade ne kvalitetno, da probijaju rokove i td.Pa sam g,Vesić reče u jednoj od izjava da se on pita nikada im ne bi dao dsa rade.E u tom grmu leži zec Ko je taj ko se pitada li je to moćan zaštitnik?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.