Redizajnirani Mondo portal namijenjen smart telefonima kompanije m: tel omogućiće korisnicima lakši pristup željenim informacijama a kompanija je otvorila i konkurs za izradu aplikacija koji počinje od juče i trajaće tri meseca, saopštio je juče izvršni direktor kompanije m:tel u Crnoj Gori Vladimir Lučić i dodao da svest o mobilnom internetu više neće biti ista jer će m:tel podići internet kulturu na viši nivo.


– Naša kompanija podiže tehnologiju mobilnog interneta na viši nivo jer omogućava novi pogled na mobilni svet, ne samo za naše korisnike već i za ukupnu crnogorsku javnost – istakao je Lučić. Mondo portal je u potpunosti redizajniran, unapređen i funkcionalno prilagođen pametnim telefonima. Novi izgled i usklađenost sa smartphone tehnologijama omogućavaju lakše i jednostavnije čitanje sadržaja, njegovu pretragu i navigaciju na samom portalu.

Kompanija m:tel kao deo srpskog Telekoma u Crnoj Gori postoji i radi šest godina i već je prepoznata po društvenoj odgovornosti kao i po tome što sve tehnološke inovacije odmah ponudi svojim korisnicima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari