Investitor je božanstvo, radnik potrošna roba

Ostavite komentar


  1. Mislim da ste vi ljubomorni što Srbija velikim koracima grabi ka poziciji prve sile na Balkanu! Vama to očigledno smeta. Više biste voleli prazne rafove, inflaciju… vi u zakonskim okvirima pravde i reda ne možete da funkcionišete i ne možete da muljate pa vam sve ovo jako smeta… Neka vala, puknite od muke. Srbija grabi, ide napred. Vi je nećete zaustaviti vašim provokacijama i negativnim komentarima!

    1. Кад би неко Вама драг погинуо на некој грађевини, а стамбене зграде нису никакав прогрес, да ли би за један сендвич и чашу сока овако писали?

    2. Molim vas Violeta,recite nam gde se nalazi ta Srbija u kojoj vi zivite,da dodjem i ja u tu Srbiji sa svojom porodicim!? I ja isto zivim u zemlji koja se zove Srbija ali ocigledno da se ne radi o istoj Srbiji,da postoje dve Srbije na ovom svetu.

  2. U svakom preduzeću ili privrednom društvu postoji lice-zaposleni koji je zadužen za poslove bezbednosti na radu. Propisi su jasni i nedvosmisleni tako da nije to pitanje za vlast već za konkretno privredno društvo čiji su radnici.

  3. Nedopustivo je kad se predsednik Vučić i premijerka Brnabić pravdaju da se nesreće događaju i u drugim državama. Radnici u građevinarstvu su posebno nezaštićeni i u riziku. Radnička prava su sve manja počev od novih zakonskih normi, pa do prakse. Sindikati su slabi, a sidikalni lideri korumpirani. To je stvarnost u Srbiji.

  4. Šokantno je što se, POSLE nesreće, videla grupa ljudi, očigledno menadžment gradilišta, kao stoji na najvišoj ploči, koja je bila potpuno NEOGRAĐENA. Toliko o vrhunskoj bezbednosti na gradilištu koju tvrde da sprovode i investitor Beograd na vodi i izvođač!?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.