Isplata prvih 30 evra pomoći počinje danas

Za novčanu pomoć do sada se prijavilo tri miliona ljudi

Ostavite komentar


    1. Uloži sine na kvotu 3.4 i imaćeš 100,a to dobiješ kad nadjes ti sa kvotom 1,7 a to je ono lakši domaći klub i druga kvota tačno 2 e to je već malo tvrđi meč ali dobijaš 102 eura,naravno ako prodje. To je moj pravni mozak, ne slušaj ove mašinske koji bi ti savetovali da od tih 30 minus 10 njemu ide minus 10 na mauricijus i 10 ostane tebi. Samo slušaj mene i da jačamo ekonomiju i da se vakcinišeš obavezno jer sam ti i tamo završio tri soma,aj sad uzdravlje i živela Srbija.

  1. Ne bih se složio da sa tvrdnjom da se neko javio a da mu pomoć nije potrebna . Posto smo mi veoma pošten narod , najpošteniji u Evropi i šesti u svetu , ne verujem da bi se neko javio za nešto što mu ne treba . Evo , na primer ja . Nikad se ne bih javio za pomoć ako mi nije potrebna .

  2. Eeee. . . bas su jeftini penzionerskin glasovi u “ zlatnom dobu “ . . . naravno ako zaborave sta im je radjeno prosle godine a to je dva duga meseca zatvoreni ( bez prava da izvode kucne ljubimce u “ setnju “ ) i rana jutarnja kupovina u 04 h ujutro . . .

    1. Nemojte tako „ribolovac“ ! Nije nam to radio ni Tadic ni Djilas ni Vucic vec visa sila zvana Covid 19 . Stoga bi trebalo da zahvalimo aktuelnoj vlasti sto nas je zatvorila i spasila nam zivote .

  3. Ako su u apsolutnoj većini ovi što su meru sopstvene vrednosti (života/zdravlja/vrlina/znanja/umeća….) sveli na pišljivih 25 eur, takvoj masi a ne društvu nikakvi izbori nisu potrebni jer ima vlast baš po svojoj „meri“. A inače „Danas“ se nažalost „koracima od 7 milja“ poslednjih meseci po nivou i cenzuri komentara rapidno utapa u tu masu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.