Iz gradske kase po 20.000 dinara: Novac dobijaju penzioneri sa najnižim penzijama i korisnici socijalne pomoći

Ostavite komentar


  1. Svaka čast za novi sad tako treba.to jel lepo.i tobi trebalo svaki mesec davati.sa najnižim penzijama.svude je bolje samo za srbe u srbiji najgore.

  2. Lepo to bi trebalo svaki mesec davati najsiromasnijim penzionerima.samo u srbiji to pravilo nevaži mismo najgora država sa svoj napaceni. Narod.

  3. Sad sam zvao u budžetu grada oni nemaju pojma.Bio na pošti i rekli mi da su neki već dobili.Sta opet prevara kao i prošli put kada isto ništa nije bilo kada sam ja u pitanju.O čemu se to radi.

  4. Radikalskk poštenje na delu, otmem, ukraden od onih koji su znojem i višedecenijskim trudom i obrazovanje zaradili relativno, samo relativno pristojne penzije i daš hohštaplerima, džabolebarošima i neradnici koji ni kap znoja nisu profili za Srbiju!

  5. Dokle će da se deli pomoć samo za beograd i Novi sad? Zar ljudi na jugu nemaju ista prava u ovoj državi? Ovde su cene više, a plate i penzije niže, ali se niko ne seti da pomogne.
    Sa druge strane, tako nam i treba kad glasamo za ovakvu vlast.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.