Izabran dizajner paviljona Srbije za EKSPO: Deset miliona dinara za dizajn, 40 miliona evra za gradnju paviljona

Ostavite komentar


  1. Оволико бацање паре, дај Боже да изроди неки помак ка бољитку.
    Али сумњам у то и мислим да ће само бити зарада великог новца свих оних који се укључе у ово,а после шта нам буде, поготову народу који неће имати ништа од тога, али ће враћати грдне кредите, што ће сустићи и наше праунуке.
    Много се размеће , а природна богатства су поклонили белом свету та џаба.

  2. Ništa nije skupo ako će da bude na kraju dobro i efektno, ali od svega što sam videla njabolje izgleda Jovović , mada i onaj da ga nazovem štand u šangaju i devojka u narodnoj nošnji kao i onaj hleb je bila dobra stvar , to je uvek lepo , trebao je možda i da se peče i hleb i burek u Šangaju i da se deli , ništa to sve ne vredi da se priča dok se ne vidi uživo . Dobro je što su firma tri u jedan , od početka do kraja, da se ne zamajavaju sa pet stotina firmi.

  3. Moze li neko da istrazi kako je moguce da je konkurs za izradu nacionalnog paciljona (od otp. 10000m2 i spratnosti P+7) trajao 9 dana???? valjda je jasno da ni jedan arhitekta ne moze da napravi to za 9 dana, od koncepta, do rayrade i skupljanja sve dokumentacije…. i onda zamislite, samo jedna firma se prijavila hhahah

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.