Izabran izvođač radova na rekonstrukciji Trga Nikole Pašića

Ostavite komentar


  1. 6 miliona eur za rekonstrukciju, zašto šta mu fali? Zar nije pametnije uloziti u nesto neophodno, npr gradski prevoz. Pri tome beogradjani imaju loše iskustvo sa svim radovima u gradu, tako da je bolje da ništa ne dirate.

  2. Meni se i stari trg dopada, samo da se rekonstruiše. One kvadratne ploče što stvaraju iluziju poređanih kocki su super. A i fontana je baš zbog tog vrela lepa

  3. E, ako će voda pojačano da žubori, onda 6 miliona eura i nije mnogo za fontanu.
    Sada ćemo pored fontane koja na Slaviji peva da imamo i fontanu koja žubori. Ne žalim. Ovo je još jedan dokaz koliko se naš predsednik bori da nam u životu sve bude lepše i žubornije.

  4. Sta se rekonstruise? Dobicemo novi spomenik? Mnogo lepo… Puni dzepovi i vise betona…

  5. Svasta! A okolo trotoari raspadnuti; horor opasan po zivot. Najgora Vlajkoviceva , od Trga pa do Svetogorske; ali i Kosovska !

  6. Nista ni trgu ni fontani ne fali, nemojte samo da ih vise ulepsavate. Potrosite pare na bolnice.

  7. Trg je u dobrom. stanju I ne treba da se radi ..slobodno uzmite tih 6 miliona evra potrosite na vas nacin ,onako bahato kako vi znate torbice.putovanja,dzipovi itd. sirotinja casti , .. samo ne dirajte nista.. prvo sto nema potreba a drugi sto mozete samo gore da napravite ….ne brinite za lovu nece nista da vam se desi ukradene su milijarde pa nista,, ovih 6 miliona ma to je kap u moru ..opusteno samo

  8. Opis asocira na stari izgled fontane a za seču drveća nisam siguran da će održati reč.

  9. Biće to još jedan spomenik naprdnom Šapiću i pljački Beograda. Najrađe će ga se sećati hiljade ljudi u gradu koji još nemaju kanalizaciju, pa mogu da žubore po ćoškovima.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.