Izgradnja hipermarketa Merkatora u Kragujevcu, površine 20.000 kvadratnih metara, trebalo bi da počne u avgustu. Glavni gradski arhitekta Miodrag Popović kaže da Merkator do sredine narednog meseca treba nadležnima u kragujevačkoj lokalnoj samoupravi da dostavi idejni projekat tog objekta kako bi blagovremeno dobio dozvolu za gradnju.

Izgradnja hipermarketa Merkatora u Kragujevcu, površine 20.000 kvadratnih metara, trebalo bi da počne u avgustu. Glavni gradski arhitekta Miodrag Popović kaže da Merkator do sredine narednog meseca treba nadležnima u kragujevačkoj lokalnoj samoupravi da dostavi idejni projekat tog objekta kako bi blagovremeno dobio dozvolu za gradnju. Predviđeno je da izgradnja hipermarketa bude okončana u martu naredne godine.
Iako je bilo planirano da hipermarket bude otvoren tek tokom 2009. godine, zbog toga što je parcela kod hale Jezero, površine 1,3 hektara, u međuvremenu postala interesantna i drugim investitorima, menadžment Merkatora procenio je da treba ubrzati izgradnju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari