EXPO 2027 tek u začetku, a troškovi već rastu: Vučić najavio ulaganje i do 15 milijardi evra u naredne tri godine

Ostavite komentar


  1. Beograd ne sme da da, upravo zbog ovoga i BG na vodi. Mirnim protestima nema ništa. Samo borba, dragi sugrađani. Jeste najgori mogući scenario, ali do toga nas je doveo.

  2. Jedan od tipičnih odraza radikalno naZadnog nacionalsocijalističkog primitiviZma je očajnički pokušaj nekakvog proboja u nekakve uspehe koji po pravilu treba da budu simbol njihovog uspona PROTIV klasične stručne elite. To se najbolje vidi u urbanističkom divljaštvu (Hitler je rušio čitave četvrti Berlina za svoje planove hala i nacionalnog stadiona…) i preziru prema znanju i ljudskom dostojanstvu: Vučić je nedavno u kontekstu ProGlasa eksplicitno govorio o „samozvanoj eliti“…

  3. Ako vučić kaže petnaest milijardi
    I napomene da će valjda biti više očekujte pedeset milijardi kad se svi kumovi i prijatelji namire
    A na kraju će ostati sve napušteno kao u Grčkoj posle olimpijskih igara

  4. Vučićeva megalomanija nas je već zavila u crno. Ne možete kod izabranog lekara ili bilo gde u državno zdravstvo odmah, a svakog meseca moraš da ga plaćaš -ali te sokolane da se prave to može. Da li ćemo saznati koliko će zaraditi oni koji propagiraju EXPO i BGD na vodi.

  5. Samo da napomenem, u Milanu je bio EXPO 2015. i nijedan novi hotel država nije izgradila. To je sasvim normalno. Ali kod nas nije? Od kako je otvoren hotel Mona Plaza na Dorćolu, od kako su počele obostrane simpatije Vučić Parizer i Toma Mona, čovek se uhvatio samo hotela ??? Najavio je u Prijepolju izgradnju velikog hotela, kako reče nedostaje ?? Pitajte Prijepoljce dal im je potreban? U gradu ima hotel! U gradu ima i još jedan ogroman Hotel Mileševa koji zvrji prazan, zatvoren a nikada nije bio rentabilan . Ali čovek hoće hotel ??? I partijski saborci tj okupatori kliču u glas Hotel Hotel…
    Da napomenem, Milano EXPO je trajao punih 6 meseci! Zašto ovaj „naš“ upola manje (tri meseca)??

  6. Sporedni EKSPO 2027 = pljačkaonica Srbije.
    Azerbejdžan je u svoj EKSPO uložio oko 4 milijarde evra, a imao gubitak od pola milijarde evra.
    A kod nas se planira ulaganje od 15 milijardi evra !? Odakle ? Pa nas nema pas za šta da ujede. Koja budala je uopšte zamislila ovu finansijsku provaliju za Srbiju ?

  7. Ovo jeste EXPO ali nije onaj veliki i pravi gde se takmice proizvodnja, inovacije, itd. Ovoliko ulaganje je plan, a zavrsice najmanje na duplo, do sada sam racunao zaduzenje pra, pra unuka, od sada pra, pra, pra, pra unuka a vi racunajte koliko je to generacija a sa stadionom mozete da dodate jos jednu generaciju. Da ce da zveci prazno posle toga garancija 100% ali oni koji su to uradili pa nece ih biti ni na vidiku. Napredno. Ziveli

  8. Zato toplane kradu za njega, i još nas ubeđuje da hodamo u gaćama. Da jednima je 26°, a drugima jedva 20° i manje.. Čijim parama gradiš?

  9. Ja vec 4 god nezivim u Srbiji, ali pratim.
    Nemacka nije uspela da godisnje 400000 stanova izgradi nego pola . A u BG 1500 . Dobro i drugi investitori grade. Holandija izvozi 50 milijardi godisnje hranu. Srbija mozda 5 . O cemu mi pricamo.

  10. Za Expo i Vučića može se reći:Videla žaba da se konji kuju.Mi nismo moćni da to održimo,ali neki su procenili da je to najbolji način da preko Exspa i zaduženja nas bace u dužnički ropstvo,e onda ćemo morati da im damo litijum.Uništenjem centralne Srbije migracijom stanovnika i prirodnim nestankom biće rešeno srpsko pitanje vekovna kost u grlu Engleza i Nemaca.

Ostavite komentar


Ekonomija

RGZ građanima obezbedio pristup procenjenim vrednostima garaža i stanova 10

RGZ građanima obezbedio pristup procenjenim vrednostima garaža i stanova

Nakon što je Republički geodetski zavod danas objavio podatke o procenjenim vrednostima svih garažnih mesta i stanova u porodično stambenim zgradama po prvi put u istoriji, svaki građanin Srbije sada može potpuno besplatno da proveri procenjenu vrednost svoje imovine, bez potrebe za angažovanjem procenitelja ili oslanjanjem na netransparentne procene.

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.