Izvlačenje „Uzmi rаčun i pobedi“ danas , pristiglo oko dva miliona koverti

Ostavite komentar


  1. Nešto sabiram… Pa, ‘ajd, recimo da nas ima oko 8 miliona po tanjiru a 2 miliona koverata je pristiglo… Maloletni ne mogu slati i to neko, u im’ porodice čini, po domaćinstvu jedan član, a možda i više koverata po kući… po sirovoj računici, oko pola miliona građana kupuje… ostatak ne može da nakupi deset računa ni za nekoliko meseci, ili kupuje retko, ili nikako…!?

  2. Te stvari se desavaju kad je narod bedan i pokusava da „cedi suvu drenovinu“.

  3. @Philippe de Mounthotten

    Od materijalne bede, mnogo gora je mentalna beda koja se ogleda u kompleksaskoj potrebi nekih da kroz komentare vredjaju i nipodostavaju citav jedan narod i da u tome na jedan krajnje perverzan i poremecen nacin nalaze duhovno zadovoljstvo. Ovi koj su materijalno bedni mozda dobiju nagradu i izadju iz te bede ali mentalni bednici zauvek ostaju to sto jesu.

  4. @cenzor

    Super sto pustate komentare ovog „Philippe de Mounthotten“ alias „Inimicus Capitalis“ alias Pahomije Mirotocivi itd. i sto ga negujete i pazite, jer po mnogo cemu se odlicno uklapa u ekipu „Danas“-a, ali ako vec objavljujete njegove komentare, onda bi bio red i da objavite odgovore na njegove komentare. Za raliku od njegovih komentara koji na jedna prizeman i rasisticki nacin vredjaju citav jedan narod, odgovori se odnose iskljucivo na doticnog lika. Cesto se zalite i to sa pravom kako vas diskriminise rezim , onda budite drugaciji i prestanite vi da cenzurisete.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.