Izvoz Fijata prvi put ispod pola milijarde evra

Polugodišnji rezultati pokazuju da je FCA i dalje najveći izvoznik

Ostavite komentar


  1. Jedan podatak na koji niko ne obraca paznju a najmanje ova NESOSOBNA vlada, proizvodnja kukuruza u Srbiji svake godine donese vise od fijata i Hestila zajedno. Sa milion hektara dobije se 8 miliona tona kukuruza po 130-140 e. tona pa racunajte. Vlada je ukinula subvencije poljoprivrednicima po hektaru ali ih je zado dala fijatu i hestilu koji za dve tri godine napustaju Srbiju. Nasi poljoprivrednici ovako opljackani od stane vlade i dalje marljivo rade i proizvode jeftinu hranu kako bi se AV hvalio kako imamo jeftin hleb.

    1. Zelezara i fijat su samo protocni bojleri, koliko se izveze jos vise se uveze da bi se proizvelo celik ili automobil, dok poljoprivrednici skoro 100% rade sa domacim sirovinama i repromaterijalom. Primer je samo za kukuruz a gde su ostali proizvodi, psenica, suncokret, repa, soja, voce, povrce…. ali ovi zaludjeni u vladi vide samo strane investitore i daju im subvencije kako bi nasi radnici bili raubovani.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.