Izvoz u Tursku pada, a uvoz raste

Predsednik Redžep Tajip Erdogan i 200 privrednika u poseti Srbiji

Ostavite komentar


  1. Uvoz raste a izvoz opada – to su rezultati Erdoganovih poseta i Vucicevih docekivanja! Kao i uvek, radimo u korist sopstvene stete!

  2. Čudi me da „naše“ 2-3 firme , sa po 150-200 svojih , stručnih radnika , ne mogu da „zatrpaju“
    tursko tržište svojim proizvodima ? A , ostvarismo i nevidjeni rast BDP-a , najveći od 1945.g. pa naovamo !

  3. A ko ce da plati izgradnju mosta kod Sremske Race i auto put do Sarajeva.. Srbija nadam se nece finansirati auto put u drugoj drzavi i ako me ni to ne bi zacudilo

  4. Uvek i stalno pominje EU,a mi sve dalje od nje. Nazalost. Sto se odnosa uvoz izvoz tice, isto je i sa Rusijom,Kinom,Belorusijom,itd…Eto zbog cega je Srbija postovana u u Svetu, kao sto kaze drugorodjeni, mi sve uvozimo a nikom nista ne izvozimo. Zato nas i vole, jer uvek radimo na korist drugom,a na stetu nama.

  5. Iskljucite tv, danas cete biti terorisani od strane rezimskih medija, preCednik dobija oredn,PRVOG REDA, oni njegovi, orden drugog reda. Uzas.

  6. Dobro je da Erdogan češće ne dolazi, kakav bi tek onda ostvarili spoljnotrgovinski saldo.

  7. To nije slucaj samo sa Turskom. Nas uvoz je znatno veci od izvoza. Deficit je oko 2,5milijardi.Znacajan uticaj na deficit ima nerealno jak kurs dinara.

  8. Opet rece Vucicu kako mnogo radis za SRBIJU i kako si sa potencijalnim investitorima po ttri puta razgovarao, bravo pravi si SUPERMEN, obiso si sve wc u skolama u Srbiji, citas dnevno petsto strana, igras sah , opet ce tvoji SNS-ovci dobiti kao fol packe sto se nisu setili da te dovoljno hvale, samo da ode Erdogan eto tebe na TV-u sam sebe da pitas i sam da odgovaras, voditelj sluzi samo kao statua, da narod cuje kako si se svasta dogovorio sa Eerdoganom ali to je bilo u cetri oka pa nije za javnost ali je mnogo dobro za Srbiju

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.