Izvoznicima pšenice i kukuruza „gori pod nogama“, prete im stotine hiljada evra kazni

Domaće kompanije u riziku zbog nepoštovanja ugovora

Ostavite komentar


  1. Sramota ovakvo ponasanje na nama seljacima,da mi cuvamo robne rezerve,ja sam uzeo repro materijal za setvu da dam kukuruz otkupljivac nece da uzme kukuruz jer nema kome da izveze,a meni sledi tuzba jer nemam pare da platim,a Vucica boli uvo sto mi seljaci ispastamo.

  2. Nisu to obični seljaci,oni su svoju robu još davno prodali .Kostić,Miskovic i ostala kompanija kuka a čitav život podkradaju običnog seljaka

  3. Ovaj sto se prestavlja kao poljoprivrednih nije nikad seo za traktor.Obican seljak je već davno potrošio pare od kukuruza.Kako bi posijao pšenicu i ostale kulture da je tek sada prodao kukuruz.Pare se čekaju kad predas u silos mesec dana a ne cele godine.Toliko o Damjanu seljaku.Zao je tebi Kostica ostalih koji zarađuju na seljacima.

  4. Pitajte državne organe gde su nam robne rezerve sa kojima se hvale ne one k9je su na papiru.Mi ljudi u rezervama što se tiče pšenice ne mamo ništa,sve su nas prevarili.

  5. Bilo bi dobro da se popisu robne rezerve, ali stvarno, ne samo po papirima.
    Kad dobijemo stvarne zalihe treba pricati o viskovima, manjkovima i izvozu.
    Bojim se da je stvarno stanje mnogo losije od onog sto prikazuju magacioneri robnih rezervi

  6. Kako reče ona baba: „Vučić za doživotnog predsednika“. Glasali ste za njega pa ne razumem šta sad hoćete. Mogli ste da birate

  7. Znači po vama svi drugi mogu da zaštite svoje tržište sami Srbija ne može. Kako vas nije sramota?

  8. Cena zitarica na Svetskom trzistu raste a potraznja je ogromna zato nema potrebe za brigu proizvodjaca jedino kome gori pod nogama je nakupcima i svercerima jer im se vrtoglavo smanjuje zarada tako da su napokon u prednosti proizvodjaci i drzava …proizvodnja hrane je buducnost jer vise nema dzabe zitarica suncokreta, secerne repe , peradi i svinjskog mesa iz Ukrajine pljackali su ih zadnjih 30 godina….

  9. Biće da su to robne rezerve koje su skladištari prodali pred novu setvu. Dok se robne rezerve ne popune posle krađe nema izvoza. A cene će skočiti kao i cene nafte, bolje sačekati.

  10. Tišina bre! Ima da Bidne kako Veliki poglavica kaže i tačka. Bando pokvarena!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.