Izvršitelj prodaje hotel Slaviju za 400 evra po kvadratu

* Firma Fil Šar, koja tvrdi da joj hotel duguje dva miliona evra, nema zaposlene, promet, niti bilo kakvu imovinu
Iako sudovi još nisu utvrdili da li je dug od dva miliona evra ispravno utvrđen u arbitraži

Ostavite komentar


  1. POSTOJI LI IŠTA ŠTO JE NA LEGALAN I ZAKONSKI NAČINA,POSTAVLJENO U OVOJ, LUDARI, S,,KUMOVIMA,I,POSEDNICIMA,ČAK I ORDEDNISANIM,OD S.P.C,ZA,IZUZETNA DOPRINOSE,,,POSEBNO AKO SU,;ČIMBENICI,VELIMIRA END KOMPANY,SA SVIM,PRATEĆIM,, KOMPADROSIMA,, IZ SV TROJSTVA A NA ČELU IM JE ,JEDAN,NAJBOLJI,,STUDENT, I TO,,PRAVA,,,,TEK,,6 GODINA,.

  2. Hm, meni su izvršenje prekinuli dok se udari dlan o dlan i ponovo na parnicu, koja eto, traje već 5 godinu, i zbog smrti učesnika spora, neće biti završena još mnogaja ljeta. Spor počeo u prošlom veku, 91, završio izvršenjem u ovom, pa se nadam da će u sledećem to i da se završi. crnogorske veze + mito su neverovatna stvar. naravno, ništa od toga ne može da se dokaže, ali čitajući ovaj članak dolazim do tih zaključaka

  3. Policija neka ispita Katarinu Saranovic.Platila je mito arbitrima i izvrsitelju uz dogovor da ce se novac od prodaje hotela dalje podeliti medju njima.Katrina pola (dakle 1 milion),a arbitri i izvrsitelj dele ostatak plena izmeju sebe.Mafija na radi na stetu gradjana Srbije.

  4. Mafijaska baba Katarina Saranovic je ovo smestila u dogovoru sa crnogorskom mafijom na celu sa Branom Micunovicem.Srbijo samo gledaj i cuti kako nas mafija krade i dovodi do propasti.

  5. Pera dobricina po zakonu, se proglasio vlasnikom imovine koja je po drugom zakonu dedovina upucanog Janka u procesu nelegalne legalizacije, prodaje istu Miki pod uslovom da sva prava na nju pripadnu Lazi ako se u zakonskom roku izjasni da ih nece koristiti a da ce zaposlenim pripasti pravo da po trzisnoj vrednosti izdaju spratove u zakup Stevaniji koja je bivsa nelegalna Perina supruga ….

  6. Opasan sns criminal preko izvrsitelja
    Bg

    Kakve veze SNS ima sa ovim? Sve se to desavalo za vreme vladavine zute mafije koja je dopustila da dokazani kriminalac otvori kockarnicu u hotelu Slavija a prvi koji bi trebalo da odgovara je Velimir Ilic,tadasnji ministar, koji je obavezu registracije za bavljenje igrama na srecu pomenute kockarnice prebacio na sam hotel koji sa tim apsolutno nema nikakve veze niti je po zakonu to mogao da uradi i dajuci time pravo Saranovicu da,ako mu drzava u bilo kom trenutku oduzme licencu za rad, da tuzi sam hotel.Sto se i na kraju i desilo kada je donet novi zakon o igrama na srecu koji je usput bio takodje kriminalan zakon dajuci monopol za otvaranje kockarnica samo jednoj firmi,austriskom Grand Kazinu sto traje i dan danas.Zbog ove afere oko monopola Grand Kazina u normalnim drzavama bi pala vlada a svi koji su imali bilo kakve veze oko donosenja takvog zakona bi zavrsili na dugogodisnjoh robiji.

  7. Pa taj isti izvršitelj Marko dobrotvor što tri puta menja vrednost objekta je prevario i banku i sud i stranku.Stranci nije dostavio pismena po odlici suda a Prodao objekat za trećinu vrednosti.Sad sudd poništio rešenje o izvršenju…Čeka se dalji potezi suda,tužilaštva i policije.Prodaju proširio i po odluci suda mora da plati štetu a on nema imovine.

Ostavite komentar


Ekonomija

Paketi sa sajta "Sinsay" kasne i po dva meseca, kompanija za "Danas" objasnila gde je došlo do problema 10

Paketi sa sajta „Sinsay“ kasne i po dva meseca, kompanija za „Danas“ objasnila gde je došlo do problema

Korisnici društvenih mreža masovno prijavljuju problem sa kasnom isporukom paketa naručenih putem interneta na sajtu brenda "Sinsej" (Sinsay), a udruženje za zaštitu potrošača "Efektiva" saopštilo je danas da su pojedini potrošači čak i platili porudžbine, a paketi im nisu stigli ni dva meseca kasnije. Danas je kontaktirao kompaniju "LPP Serbia" u okviru koje posluje i "Sinsej", te dobili objašnjenje šta je razlog kašnjena isporuka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.