Izvučeni dobitnici stanova u okviru igre „Uzmi račun i pobedi“

Ostavite komentar


  1. Од каквог је значаја било коме колико је износио рачун?

  2. Kad ce jednom Zrenjanin i okolina dobiti stan stalnoBeograd i okolina pa i mi šaljemo račune hvala

  3. Nema koju igru nisam igrao i nikad nista nisam dobio zato sada banci placam rate za stan koji sam kupio preko Solis-a.

  4. Tacno Mary mi i okolina cemo dobiti stan ,kad ga budemo sami kupili,pod uslovom da mozemo da dignemo kredit.

  5. Kad se svi lepo dosele u Bg mi beogradjani mozemo da se selimo…samo delite stanove…posle mi to plaćamo…

  6. Poštovani čestitam dobitnivima.
    Na teritoriji Opštine Vlasotince pokedjne trgovinske radnje koje daju razume ni jedan račun ne učestvuje igri ili, oper trgovinski lanac jednog poslodavca računi nisu validni za igru . Što znači da imaju sistem lako da računi ne idu u poresku upravu
    I sledeća stvar dosta računi traže ručno ubacivanje računa. Skener ih ne prihvata
    Hvala na rasejanju

  7. Ovo je posle onoga u Americi da jedna boja građana se vozi jednim a druga drugim autobusom najveći zločin koji može da učini država. Oni koji ne koriste ove „pametne telefone“ kupuju i plaćaju porez u Srbiji ali nisu njeni građani-sram te bilo državo.

  8. Ja bih Beograd izbacio iz učešća.Ako se tamo dele stanovi ,građani Beograda ne bi smeli da učesvuju. Smanjuju šansu ostalim učesnicima ,a 60% tih kodova dolazi iz Beograda.Nije ni čudo da uvek neki Beograđanin dobije. I ona kao ,radi reda,ajd da bude i tamo neki Ćićevac,čisto da se narod ne buni.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.