Izvučeni prvi dobitnici stanova u okviru novog kruga igre „Uzmi račun i pobedi“

Ostavite komentar


  1. Da me izvuku pa i da poverujem da nije namešteno – ovako, nemam reči, osim da je sramotno jer čovek više ne može ni u igrama na sreću da se nada, sve je obezvređeno, namešteno, potkupljeno… Pranje para!

  2. Interesantno da uvek budu računi ispod 200 din….ne znam samo šta je gospođa kupila za 35 din?
    Izgleda,da ćemo sve preseliti za Beograd
    Teška nameštaljka!!!

  3. Dobiti stan za račune od 35 i 160 RSD pokazuje sav besmisao ove „igre“ ! Odavno je trebalo da se limit po računu digne bar na 500 ili 1.000 RSD kako bi igra imala smisla.

  4. Па колико има рачуна, а два добитника, и сад проблем ко није извучен, није регуларно.
    Их, па баш смешно, кад ћеш свима угодити!
    Ја честитам срећним добитницима, а највише нашој Врањанки да јој честитам на добитку, и да је здравље и срећа и даље прате.
    Срећно и благословено!!!

  5. Milion ljudi se prijavilo a zena 35 dinara racin pobedila ovo je sramota grada beograda

  6. U mesto stanova,davao bih belu tehniku 50 frižidera, 50 elektrišnih šporeta,50 tva i tako dalje.Bilo bi mlogo zanimljivi je!

  7. Nagradna igra uzmi racun i pobedi je isto kao i loto i bingo.
    Sto znaci da je to jos jedna prevara politicara koji dodele stanove svojim ljudima da ih preuzmu, da bi ti politicari kasnije te iste stanove izdavali opet preko svoji agencija. Pranje novca.

  8. U Zemunskim kapijama vec par godina nema 1 stan da se prodaje od GDS.
    Otkuda sada toliki stanovi za deljenje?!

  9. Molim Vas toliko računa učestvuje ubacite još neke nagrade kao što su npr. vauceri za kupovinu nameštaja i bele tehnike.

  10. Mlađe generacije dobitnika stanova se nikad neće vratiti u svoje selo… Zašto sene dele stanovi lokalno? I odakle toliko stanova u zem. kapijama džabe da se daje?

  11. U pravu su svi koji pišu da je nameštaljka.Uvek se izvuku računi sa malim iznosom,pitam se kako ja kad odem u radnju ni jedan račun mi nije ispod 1000,uglavnom su to računi od par hiljada dinara.Da li time žele da nas ubede da je kod nas sve povoljno?Takodje me zanima šta je gospodja kupila za 35 dinara.

  12. Racun ne sme da bude manji od 500 dinara. Nasta to lici. I opet, zasto novac ogroman koji se deli, ne ide u humanitarne svrhe. Za skupe lekove, vec delite stanove u Beogradu. Delite po Srbiji. Bice onda i vise stanova.

  13. Sramota. Sramota. Limit 500,ili 1000 dinara. Pere neko pare, i dobija stan na osnovu ove igre. Dajte stanove po Srbiji. Umesto 10 u Beogradu, 20 po unutrasnosti. Ako ste bas toliko pametni.

  14. Kako to da nema automobila za nagrade? Nekad Zastava proizvodila 200.000 automobila godišnje. Odkud sad da ih više nema. Da pitamo prvorođenog zašto? On sve zna.

  15. Samo u Beogradu se obave vise od 60% svih kupovina u Srboji a dobitnici iz sredina gde se dnevno otkuca desetak hiljada racuna.
    Zamajavanje naroda da lakse preboli gorusicu od parizera i poskupljenje ona dva famozna jaja.

  16. Jel znate kako državna služba prikuplja informacije o vama, konkretno o tome koliko para trošite mesečno na hranu i potrepštine? Tako što slikate svoje račune i šaljete im.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.