Japan pomaže stručno usavršavanje zaposlenih u državnim organima Srbije

Ostavite komentar


  1. Lepo bogami a prosvetni radnici na usavršavanju po vebinarima u sopstvenoj režiji!

  2. A otvaranje novih poglavlja? Nisi ti tu gde jesi zbog Japana i strucnog usavrsavanja. Jedno vreme si trubila samo o poglavljima, a sad cvrc.

  3. Ova žena samo mlati praznu slamu i uzima pare nizašto. Njen posao zbog kojeg je i došla u vladu je odavno završen. Dok se stvar sa Kosovom ne završi nema otvaranja novih poglavlja. Zato gospodjo kreni da radiš neki drugi posao, ali pre toga ostavka.

  4. Ako bi zapošljavali sa pravim kvalifikacima, bilo bi manje potrebe za ‘usavršavanjem’.
    A pošto na visoke pozicije stavljate konduktere, šofere, starlete, konobare, šampite, keramičare, … onda treba dodatna obuka i vaši ‘trening-timovi’ će uzeti velike pare iz budžeta za takve ‘obuke’. !!!

    1. Javnih sektor…. u japan. C,c,c. Prvo trebaju kod psihologa pa na poznavanje zakona u oblasti koju radom pokrivaju pa na proveru brzine rada pa onda u Japan

  5. – To „strucno usavrsavanje zaposlenih“ u drzavnim organima treba da pohadjaju samo oni koji imaju zavrsene realne fakultete – nikakve Unione, Megatrendove i sl. 3-godisnje vise skole.
    – Zadnjih godina je u drzavne organe, pored „kadrova“ bivseg DOS-a ugurana i bulumenta naprednih „strucnjaka“ sa bezvrednim diplomama.

    1. Ja sam zavrsio 3 godisnju drzavnu visu skolu, to po Vama nije realan fakultet? A realan je fakultet FON drzavni (afera Mali), pa drzavni falulteti u Kragujevcu (afera indeks), pa fakulteti u Kosovskoj Mitrovici ? Nema vise nicega realnog u Srbiji, nema merila, ostaje samo licni utisak, kao na primer ovaj Vas.

  6. Ova sa silikonskim usnama stize I do Japana.Kakvi strucnjaci sa SNSakademije

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.