Japanski Nidek gradiće fabriku motora u Novom Sadu i razvojni centar

Ostavite komentar


  1. Сјајна вест за све грађане Србије , посебно Новосађене.Улазак јапанског инвеститора , фабриком погонских мотора , обезбедиће бројне бенефите нашој земљи!

    1. Kad će početi da stimulišu domaća preduzeća?! Gde je nama oslobađanje od poreza i 10000 evra po zaposlenom. Od domaćih preduzetnika se samo otima i daje strancima. Bruka i sramota!

  2. Odlicno. Zaista odlicna vest. Ono sto Sam procitao o Nidek-u zaista se radi o ponajboljem svetskom proizvodjacu elektromotora. Verujem da ce I radnike placati korektno. Japanske firme su tu medju najkorektnijim poslodavcima. Naravno, uvek politicari tvrde da su oni ti koji su doveli toga I toga I td…I to se nikada nece promeniti,Ali je jako,jako bitno da ovako veliki „stihovi“ dodju I otvore fabrike u Srbiji. Samo treba ih usmeriti I van velikih gradova. Tipa Sjenica,Vranje,Leskovac,Kovacica,Tutina,Prijepolje,Majdanpek, Srpska Crnja, Vrbas I slicne.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.