Javni dug Srbije juče povećan za 180 miliona evra

Za samo dan javni dug Srbije povećan za 180 miliona evra zbog rasta referentne kamatne stope američkog FED-a
Posledice odlike američkog FED-a da podigne kamatne stope na dolar

Ostavite komentar


  1. Javni dug Srbije povecan za 180 miliona eura….. bice toga jos. Prevedeno na svima razumljiv jezik to se jednostavno kaze "dok slonovi /velike drzave/ marsiraju, misevi se sklanjaju s`puta". To nikako da shvate politicari iz Srbije koji pokusavaju na svaki nacin da ubede narod da je Beograd centar sveta a ne neki Washington, Pariz, London ili Moskva.

  2. I kod Tita smo živeli na dugu,ali smo imali i brisanjezbog položaja na Balkanu.No sada,ne da nam se dug povećava,nego sve dublje tonemo u radikalska i boljševička govna.

  3. Kratkog daha bejahu jevtini arapski dolarski krediti. Za godinu dana ce $ skociti jos 10%. Ali, te kredite ce vracati pokolenja pa sad nisu bitni, zar ne?

  4. Bolje ti je biti NK radnik u Javnom preduzecu nego Vlasnik privatne firme.
    Tu Statistiku treba Vlada ako ima morala da kaze

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.