„Šema za pumpanje troškova i izvlačenje novca bila dobro razrađena“: Javni izvršitelj o korupciji u dodeli naloga na štetu državnog budžeta

Ostavite komentar


  1. To je ozbiljna mafijaska hobotnica. Setimo se samih pocetaka, da li je svaki advokat mogao postati izvrsitelj ili su to bili samo najblizi iz zutih ? Samo zuti advokati su to postali. Sad otimaju kuce i stanove i krcme ih poznanicima za proviziju – sema je pozovu par njih na aukciju, prvi kaze 5.000, drugi kaze 5 miliona, niko ne ide dalje, onaj drugi posle odustane i ostaje bez 500 € taxe a „kupac“ je onaj prvi za 5.000 € stana ili kuce od 200.000 €. Mafija bukvalno.

  2. Šta su oni para izvukli iz jppeu u saradnji sa tadašnjim direktorom.To su milioni i milioni ako nije i cela milijarda dinara i nikom ništa i ko zna dokle bi to teralo da ne uhapsiše tadašnje rukovodstvo.Pokrili se papirima i jedni i drugi.

  3. Ja sam svoje račune sveo na minimum. Kredite ne uzimam, telefon mi je pripejd, TV na antenu.

  4. Neuzimaju samo iz budjeta nego opljčkaše narod i ovako siromašan standard o i još su samo oni trebali uzimaju od radnika penzionera sirotinje strašno to je jedna mafijaška organizovana institucija kažu kako rade po zakonu Verovatno zakon ih štiti da što više pljačkaju gde stignu strašno

  5. Molim vas da neko od novinara proveri informaciju ako je moguce nas je poreska pisem za Jagodinsku posebno ojadili su nas preduzetnike od 2018 do danas milionske civre kazni je napisala terenska kontrola unistavaju Srpske domacine izmisljaju zakone alu i naplacuju plene imovinu cak su u jednoj firmi brojali koliko koka nosilja nosi jaja unistili su coveka i firmu covek ugledni domacin iz pomoravja milionske kazne mu pisali a poltroni inspektori i znaju da ne rade po zakonu cuvaju poso ovo je pravi Drzavni reket i unistavanje Srpkih domacina toliko

  6. Ja nisam platio kartu za parking od 1300,dinara posle 6 meseci kad mi je stiglo pismo od javnog izvrsitelja to je bila 45hijada dinara i poceli su da mi odbijaju od plate

  7. Stečajni upravnici su se takođe sa njima „družili“ i pozatvarali firme koje su normalno radile jer su odjednom propale i ponovo proradile ali kao privatne a naravno gazde su bile bivši rukovodioci .

  8. Ma ko bi rekao da pravnici muljaju?! Ja ne mogu ubto da poverujem! Pa to su sve gospoda, divno odeveni i elokventni, kad treba… Šteta što nema vise takvih da vode ovu zemlju napred (ko ne razume-ironija)

  9. 7godina izvršitelji uzimaju penziju mom suprugu, koji prima minimalac, menjaju se cepaju na6 dela ne na 3 toliko da su naplatili 20 puta više, na žalost to ne prestaje 72godine ima, nemože da skine sa vrata pomahnitale izvršitelj, pomozite ljudi, ako ima i malo pravde u ovoj državi!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.