Javni protest potrošača protiv zloupotrebe EPS-a

Centar Form povodom Svetskog dana potrošača

Ostavite komentar


  1. eps je tipična partijska firma , ne samo ove koja čini sadašnju vlast nego i svih prethodnih. to i monopolistički položaj im omogućavaju da se ponašaju kako njima , i eps-u i vlastodržcima, najviše odgovara . uz sve nepravilnosti ovde pobrojane dokaz bahatosti je i to što potrošači ne znaju koliko košta jedan kwh. zahvaljujući trobojnoj tarifi i famoznim fiksnim stavkama , što je samo po sebi već dovoljno za osnovanu sumnju u pošteno poslovanje eps-a .

  2. sto ne iskljuce RTB-bor, ili naplate milionske dugove, nego vacare jadnike po selima i gudurama prazne srbije,…dno

  3. postovani trzaim savet vezano za EPS
    13.februara mije ukinuta struja na monofaznom broilu sa bandere bez mog prisustva.ralog priliokopm kontrole u kuci na broilom je sve u redu sa blombama ali tvrdnja je da ima otcep kao to oni nazivaju.porcelanski osigurac koji je jedini na broilom od 25 A.je cesto goreo i povezan je direkno ali ta struja je posle broila.prinudjen sam na novi prikljucak sto sam i uradio prilikom sklapanja ugovora odobren mi je prikljucak trofaznim broilom i receno mije da cu se voditi kao novi korisnik a kazna koja mi se stavlja na teret od236.800 din ne ovisna je od ovog postupka.nakon 3 nedelje cekanja nisam povezan na mrezi jer me uslovljavaju da platim iznos od 20 posto od sume dog preostali deo novca ce ga rasporediti na 11 mesecnih rata to je uslov za novi prikljucak.u tim navodima stoi sa samim podpisivanjem i priznajem delo.rok mi istice za koji dan sta mi je ciniti ovakvim ucenama koja su moja a koja njihova prava kako daim skrenem paznju. HVALA

Ostavite komentar


Ekonomija

"Licitiranje milijardama pritisak na narod": Zbog čega predstavnici vlasti tvrde da će država morati da plati Rio Tintu ako ne bude kopao litijum? 10

„Licitiranje milijardama pritisak na narod“: Zbog čega predstavnici vlasti tvrde da će država morati da plati Rio Tintu ako ne bude kopao litijum?

Pre nekoliko dana Vladimir Đukanović, advokat i član SNS, mada se predstavlja kao penzionisani političar, na svom X nalogu objavio je poruku kojom insinuira da proteste protiv kopanja litijuma "na neki način forsira Rio Tinto" i to zato što ukoliko budu "oterani" pod pritiskom javnosti mogu na arbitraži protiv Republike Srbije da "uzmu ozbiljan novac".

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.