Jedan deo sindikata EPS-a traži „hitan sastanak“ sa direktorom zbog nove funkcije predstavnika drugog dela sindikata

Ostavite komentar


  1. Ma njima.potpisi i diplome.uopste nisu potrebni. To su sve mediokriteti kao ibtaj Rankovic kojinje i 2000 i 1999 godine bio SINDIKALNI LIDER,a 2000 DOS SINDIKALNI LIDER.
    Aman pa.oni imajubzadatak da uniste EPS, sva preduzeca JP pretvore u AD da bi se stavila kao HIPOTEKA tj GARANT za vracanje kredita zbog ovog bezocnog zaduzivanja drzave i naroda, vise nego duplo vise nego sve posleratne vlade od 1945 do 2012 ZAJEDNO, a Tadic pre toga vise nego sve blade pre njega ZAJEDNO.Shvatate li o cemu se radi.EPS JE NAMERNO PROCENJEN NA 10% VREDNOSTI KOLIKO REALNO DANAS VREDI jer je sve skocilo a pre neku godinu je bio 15 milijardi a sada 30 milijardi a oni ga procenili na SRAMNE 3 MILIJARDE kako je i bio zadatak za KPMG.
    U SRBIJI JE KAO SISTEM UVDEN KRIMINALIZAM nakon sto smo imali monarhizam, kapitalizam, socijalizam, pljackizam i sada KRIMINALIZAM.
    I svi bi da se ovajde u tom sistemu i NIKO NECE DA GA MENJA.
    Sav raspad rzave i naroda je krenuo iz KOLUBARE 2000 GODINE i ovaj sistem KRIMINALIZAM MOZE DA SE ZATVORI INURUSI SAMO TAMO GDE JE I ZAPOCET SA RANKOVICEM NA CELU 2000.GODINE.

  2. Prvo, članove NO ne imenuje vd GD.
    Drugo, SVE sindikate treba UKUNUTI i to odmah, verujem da bi to podržala većina radnika EPS-a.

  3. Ови са фотографије су одбор за сахрану а егзекутор седи на другом месту.

Ostavite komentar


Ekonomija

SSP: Ako Mali nastavi da razbacuje pare, Srbija će se uskoro naći pred vratima privredne stagnacije 8

SSP: Ako Mali nastavi da razbacuje pare, Srbija će se uskoro naći pred vratima privredne stagnacije

Narodni poslanik i generalni sekretar Stranke slobode i pravde (SSP) Peđa Mitrović izjavio je danas da će se, ukoliko ministar finansija Srbije Siniša Mali "nastavi da razbacuje pare građana Srbije na neisplative koruptivne projekte kao što je Expo", Srbija uskoro naći pred vratima privredne stagnacije, "baš kao u periodu 2012-2014 i Vlade Mlađana Dinkića i Aleksandra Vučića".

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.