Jedna od većih ludosti naše politike: Ekonomisti o Vučićevom trošenju 700 miliona evra na još oružja

Ostavite komentar


  1. Nije ludost, … velike se provizije dobijaju – kao za drogu …
    Kada je prestala da radi Jovanjica, mora da se otvori još neka linija bogaćenja !!!

  2. „Postoji veliko interesovanje za vojnu industriju…“. Da li postoji jos vece interesovanje naroda za nesto drugo? Zasto ne rece „Postoji najvece interesovanje za vojnu industriju…“? Onda fali pitanje „cije interesovanje“? Ovako receno, znaci to ce da bidne, ne pitajne mnogo, znamo mi vec, sta se petljate, „poj Mile volove na reci“ – kaze pesma.

  3. Zasto ludost? Svakom mora biti jasno da su stadioni i naoruzavanje stubovi razvoja nase zemlje. Sta je neophodnije? Nista.

  4. I grad pobratim Beograda- Kinšasa ulaže u naoruzanje, ima Narodnu miliciju Kongo- spas sa super- vodenim topovima. Stražarnice oko Palače pravde.

  5. Stvarno ne znam da li je pametnije da za 700 milijan evra kupimo jop oružja ili da napravimo nacionalni stadion.
    Uostalom, ima se, može se.

  6. karakter zapada sindromi rusa i šta će mo sad, potrebno je razoružavanje i de militarizacija kad može švajcarska može i srbija taj trik švajcaraca je vrlo operativan namesto orožanih industrija postaviti bankovni sistem za ceo svet može da se napravi srpski franak

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.