Jelena Đoković: Sve što vam treba, već imate u sebi

Više od 600 ljudi prisustvovalo trećim “Originalnim razgovorima”

Ostavite komentar


  1. Ovaj komentar ne mora da bude objavljen , mada bih ja to iskreno
    zeleo .
    Vazno je da ga u celosti procita moderator
    lista Danas , njoj ili njemu se licno obracam .
    Kakve komentare ocekujete posle ovakvog clanka ? Uveren sam da je redakcija svesna da nekriticko izvestavanje o ovoj temi neminovno urusava tesko i dugo sticani renome najbolje novinarske kuce u zemlji . Sistem vrednosti koji promovise supruga najboljeg sportiste sveta je , nazalost veoma neprihvatljiv , eticki i socioloski gledano . Ta se prica ne bazira na teskom putu ka uspehu koji je njen suprug morao da prodje gde se meritokratija primenjivala egzaktno , na osnovu osvojenih poena . Kako doci do vrha ?
    Veoma lako kada te zivot dovede na vrh , i kada ne zavisi od tebe koliko ces tu i ostati .
    Kada ti milioni poreskih robova (molim vas to je korektan termin ) , privatno zavide do mrznje a javno ti se klanjaju i to jos kolektivno u talasima .
    Nije to put koji Danas treba da prati , molim vas da pokazete moj komentar svojim kolegama .
    S postovanjem verni citalac ,

    Jovan Djordjevic

  2. Kako jw ova zena „pametna“ .Sve u zivotu je postigla svojim radom i znojem. Blago Srbiji sto joj je Bog podari. Majke Srbije sada znate sta je vasim cerkama potrebno za uspeh u zivotu.

  3. Da li je na ovome skupu sluzbeni jezik bio spski ili engleski?
    Zasto u Beogradu mora da se koristi ovoliko stranih reci?
    HR menadžeri
    U Food corner
    u Reading corner
    A sve tips & tricks
    mogli su da dobiju u Strategy corneru.

    1. Potpuno ste u pravu sa tim prekomernim koriscenjem stranih reci, koje meni lice na obicno malogradjansko proseravanje. Medjutim, neverovatna je nasa patologija koja je zahvatila siroke mase ovoga drustva? Citamo, skoro svakodnevno, clanke o „uspesima“ onih koji su „pobegli“ iz ove „propale drzave“, i sada peru sudje na Malti, u Austriji ili neguju ppoluzive u Nemackoj, uz ogromno divljenje, prema niihovij „sreci“ i uspehu. Na te price vecina komentatora cokce kao neko ko nije koristio hranu mesecima, dok se, u isto vreme, za Jelenu Djokovic koristi skepsa uz, dosta neodmerenih reci? Zar ona nije uspesna zena? Pa i one koje su se udale u Austriji, Abu Dabiju ili Norveskoj postigle su uspehe zahvaljujuci svojoj udaji za strance. Zasto to nije kompliment i za Jelenu Djokovic? Da li samo zato sto je Novak Srbin, ili je nesto drugo u pitanju?

    2. Ili kako bi rekao Balasevic, pricate iskvarenim hrvatskim. Prosto nemate osecaj za jezik svoj. I gde imate lepu srbsku rec, vi koristite turske. A ovi hohstapleri koriste anglizam, sta ces.

  4. Uf… dočekah da me i omiljeni list bombarduje „vrednim“ mišljenjem persone, čije je najveće dostignuće status žene Novaka Đokovića. Šta je ona u svom životu radila i stvarala, da bi se njena reč čula pre nego li bilo čija druga?

    Nemojte, molim vas lepo, da nas i vi zatrpavate ovakvim rijaliti=šou programima, gde se razni nepozvani likovi osećaju pozvanima da nam sole pamet, ne deleći sa nama ni jedan atom zajedničke sudbine, a kamoli bilo šta drugo. Bolje da se zamolili gosn. Miškovića ili nekog političara da napiše koju na temu „kako ovo i ono“, nego zaludnu gospođu. Veliki sam poštovalac njenog supruga, ali tu se moje poštovanje završava, te ne želim da slušam/čitam niti o njoj, niti o ostatku njegove familije. Možda su oni nekim delom uticali na njegov uspeh, ali i svi drugi imaju familije, pa se njihovim članovima ipak ne daje nesrazmeran medijski prostor, „da oni oni bace po koju“. Čemu?

  5. sigurno da im Jelena prenese svoja teska iskustva tokom trazenja i dobijanja jedina dva posla koja je ikada imala: direktorka magazina Original i globalna direktorka Fondacije Novak Đoković

  6. I Danas se pridruzio ostalima koji prenose ovakve prigode, koje vestacki stvaraju i prenose opste teme. Prica kojoj je samo to i cilj i naravno promovisanje govornika. Druge svrhe i nema. Ne mogu da verujem koliko nekim ljudima treba paznja, zasto? Oni sigurno znaju. Drugo je pitanje zasto mediji ucestvuju u tome. Govornica je uspesna srecna, ali nije joj dovoljno dok sto siri auditorijum to ne cuje i to po nekoliko puta, a nakon nekog vremena opet i sve u krug.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.