Jorgovanka Tabaković o litijumu kao šansi, rušenju vlasti 5. oktobra i privatizaciji cementare

  1. Fuj!
    Pa da nije tad srušena kriminalna vlast u kojoj ste i vi imali ulogu, ne bi znali da možemo i drugačije. Ali ubili ste nam poslednju nadu, ubili ste Djindjića da bi polako rovarili državu i 2012 se vratili ponovo da pljačkate! Sram vas bilo, mafijaši!

  2. Veliki espert s pristinskog univerziteta koji za visoku inflaciju krivi cene krompira.

  3. Ovih eksperata za litijum sve više i više!!
    Pa ti se ni u svoju struku ne razumeš gusko jedna!!!

  4. Smesno mi je da se Jorgovanka Tabakovic koja je laik za mnoge oblasti posebno u iskopavanje litijuma u vezi toga oglasava.Ocigledno je da podrzavanjem eksploatacije litijuma zeli da se dodvori svevisnjem a zasto i ne bi kad joj je dodelio funkciju za koju sigurno nije prava osoba jer drzava Srbija ima puno obrazovanijih,sposobnijih i kvalitetnijih od Jorgovanke ali im je jedina mana sto nemaju partisku knjizicu i nisu po volji coveka zaljubljenog u kinesku tablu.

  5. Jel Cica sa fotošopa vodi BIA-u, ili se bavi bankarstvom, ne razumem…vidim, žena se u sve razume

  6. O čemu pričaš kakve pare ko je plaćen da li si ti normalna sa su vas zabranili 6 oktobra radikalnu stranku i socijdlističku
    Partiju ne bi danas imali ovo što imamo borbu za opstanak ali prepodobni Koštunica nije hteo

  7. ..tog ,5oktobra 1 para je vredela ko sada 1 dinar..Sto Posto oborena vrednost nacionalne valute je izdaja nacionalnih interest u reziji Sns kamarile..

  8. Ova osoba je dokaz da nam se istorija posle Miloševića ponovila kao farsa. Ali, paktiraće sa đavolom, ako treba, samo da ostane u vlasti. Ova žena je realno za mesto šalterske službenice, običan Vučićev satrap.

  9. muči je prodaja cementara, ali je zato poklanjanje Bora za šaku pirinča me muči, besomučna eksploatacija šuma joj ne smeta, činjenica da 8% tog famoznog bdp-a čine doznake uz inostranstva, to joj sve ne smeta. Uostalom gospođo, zašto niste ispitali te privatizacije za koje tvrdite da su sporne kada ste došli na vlast?

  10. Manje zbori cico o Li I 05. oktobru!
    Da ti se ne razgori inflacija I kurs.

  11. Samo još ova baba vanga sa perikom da objasni.
    Pa ona ne može ni samoj sebi da bude jasna.

  12. Posto sve zna znali i kojoj je onakvu dliku napravio jer đi koji je pratimo unazad 20 gid znamo kakva je bila sa onim loknicama i punfjom s ovo na dlici ni njena cerka ne moze da bude

  13. Ako postoji tehnologija koja garantuje ocuvanje zivotne sredine onda treba iskoristiti litijum jer je velik novac donosi prihod u miljardama evra,treba dobro razmisliti

Ostavite komentar


Ekonomija

Predstavljamo učesnice prvog Forbes Women’s Summit-a u Beogradu 10

Predstavljamo učesnice prvog Forbes Women’s Summit-a u Beogradu

Forbes Adria sa ponosom najavljuje svoj prvi regionalni događaj – Power Women’s Summit, koji će se održati 4. septembra u Beogradu i koji će okupiti izvanredne žene iz raznih industrija: biznisa, zdravstva, mode, marketinga, sporta, žene koje svakodnevno ruše barijere i inspirišu svojim pričama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.