Još 20 evra građanima u decembru, poziv punoletnima da se prijave

Ostavite komentar


  1. A pomoc najsiromasnijima 20 ili30 evrica jadnici nemaju ni za prevoz do raznih meducinskih ustanova a kamoli za lecenje posledica iste ako se uopste mogu izleciti

  2. Koliko god zvucalo glupo, vecina naroda se pali na 20 eura, tako da ovo nije glup potez…nazalost

  3. Koje bre više teranje da se svako prijavljuje kada itekako imaju uvid ko je punoletan. Jasno je da se ide na što manji broj da uzmu.
    Podlo.

  4. Kakva tragedija jedne nacije!Kakav poraz dostojanstva,kakva gebelovska agresija na slobodu i integritet bića jednog naroda!Koliki je nivo samoponiženja koji nam nameću ispirači psihe,oni koji nas na silu uvode u jaram neokapitalizma! Sramno,ponižavajuće…..svaki ponosan čovek će se zgroziti nad ovim što nam aktuelna vlast čini godinama,a pogotovo u zadnjih godinu I po dana!
    Ovako patetično kupovanje poverenja sićom,isto je kao kada su nekada kraljevi bacali dukate prosjacima da bi kupovali odanost kmetova! Nema ovde ni trunke humanosti ni brige o narodu,već isključivo interesa pred izbore!Sramno,uzimaju nam svakodnevno mnogo više od ove ponižavajuće crkavice!

  5. Kako proveriti racun za prijave pomoci drzave,ukoliko je doslo do promene banke i kako se prijaviti za 20 evra?

  6. Sramota,sta nam ova vlast radi , i onako nisam zaposlena, MNOGO ce mi pomoci ta crkavica od drzave! Dosta vise da nas ugnjetavaju i ispiraju mozgove.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.