Još nema rešenja za porez na imovinu za sve beogradske opštine, a ovo je razlog zašto je porez veći nego prošle godine

Ostavite komentar


  1. MENI je porez za stan 2023 bio 19.000.
    a za ovu godinu 2024 došlo stiglo 23.000.- !!
    Tako da NEMOŽE NIKAKO da bude povećanje 5% !
    Pozdrav za stručnjaka ..

  2. Porez za stan u Vlajkovicevoj u odnosu na proslu godinu veci za 25%

  3. U Čačku porez u trećoj zoni za stan i garažu veći 30 :/:

  4. Porez nije dostavljen ni za Zvezdaru. Pojedine drzavne sluzbenike trebaju njihovi nadlezni da nadgledaju. Neki su i bahati u komunikaciji sa gradjanima. Treba da znaju da njih ipak gradjani placaju.

  5. Komentar: u ovakvoj kriminogenoj državi sa vlastodršcem na čelu Ovo je moguće i lako izvodljivo ! Plačkanjem naroda On prikazuje ekonomski rast i busa se u grudi kako samo On voli Srbiju ! A narod glup i ništa mu ne veruje.

  6. Ponovljeno!
    Resenja za porez na imovinu gradjana za 2024 za Zemun, nisu dostavljena. Netacni su navodi i Niciforovic i Gvozdic, obe Sekretsrijat grada Bgd., da se porez mogao uvecati za 2024 u odnosu na 2023,jer skupstina grada NIJE DONELA ODLUKU o poreskim osnovicama po zonama. Nadalje, u Zemunu su prosle godine ljudima bestijalno ukidane stope amortizacije od 50% do apsolutnih 20.000 rsd, isko su scih ranijih godina ostvarivali ovo pravo po zakonu. Ja nemam e sanduce, nisam ni danas 16.7.2024 dobio resenje, i ne znam sta u istome pise niti za sta zaduzuju. To je sramno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.