Još se ne zna ko je odgovoran za potporne zidove na Koridoru 10

Ostavite komentar


  1. Tužno je ovo prepucavanje političara na problemu koji je čisto stručna stvar. A kad je pa to Velja Ilić naučio da ocenjuje druge iz oblasti sa kojom on nikakve veze nema, jer ja koliko znam on je mašinac. Na osnovu svega što sam mogao da pročitam ovde je očigledno napravljena velika greška onog ko je odgovoran za projektnu dokumentaciju. Izgleda da je neki improvizator našao solomonsko rešenje za nekakvu uštedu, a ja vam iz iskustva kažem da takva rešenja obično koštaju najmanje tri puta više nego da su radovi izvedeni po validnom projektu( a to znači projekat je revidovan, dobijena je dozvola za izvođenje radova….) Ako toga nema veliki je problem za odgovorno lice za izvodjenje radova ispred investitora. Eto, ja toliko, da ne zamaram više.

  2. Zna se samo nema ko to da prozove i pozove na krivičnu odgovornost. Za to je potrebna država i njene institucije, a to mi u Srbiji nemamo. Sve su uzurpirane od Aleksandra Vučuća i njegovih poslušnika. Riba smrdi od glave, čak i da je pokrivena mirišljavom kremom.

  3. ‘Još se ne zna ko je odgovoran…’ A da li se ikad i za šta znalo?
    Pojeo vuk magarca, ili ukratko: pojela maca.

  4. Dobila sam otkaz kao tehnološki višak u državnom preduzeću nakon 24 godine rada u struci. Razlog-nisam htela da potpisujem ono što mi narede Zoranini stručnjaci. Bolje otkaz nego sa njima u ekipi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.