Još tri dana ulaznice za Forbes Power Women’s Summit dostupne po redovnoj ceni 1

Ulaznice za prvi regionalni Power Women’s Summit, koji će organizovati Forbes Adria 4. septembra u Beogradu, možete da kupite po redovnoj ceni do 29. avgusta na veb stranici tickets.rs. Nakon tog datuma, kreću finalne, najviše cene i zato iskoristite priliku da na vreme obezbedite svoje mesto.

Na ovom ekskluzivnom događaju okupiće se stotine izuzetnih žena iz različitih područja, a nudi izvanrednu priliku za umrežavanje, inspiraciju i razmenu ideja.

Power Women’s Summit je platforma namenjena promovisanju ženskog liderstva i preduzetništva.

Učešće na događaju nudi vam jedinstvenu priliku da čujete inspirativne govore uspešnih liderki iz različitih područja, upoznate se s koleginicama i kolegama, mogućim mentorima i poslovnim partnerima, steknete nove veštine i znanja na interaktivnim radionicama i panelima.

Nešto više o učesnicama možete pročitati u posebnom tekstu.

Raspravljaćemo o preduzetništvu i ulozi žena, predstaviti uspešne dame koje su izgradile vrhunske karijere u inostranstvu i upoznati one koje se ne boje da budu istaknute. Govorićemo o zdravlju, autentičnosti i o tome kako žene u poslovnom svetu oblikuju budućnost.

Budući da je ovo prvi događaj pod Forbes imenom u našem regionu, želimo da omogućimo što većem broju učesnika da se upoznaju s našim konceptom i postanu deo zajednice Forbes Adria. Nakon promotivne prodaje ulaznica koja je trajala do 5. avgusta, od 6. do 29. avgusta u prodaji su kotizacije po redovnoj ceni od 180 evra i mogu se kupiti na veb stranici tickets.rs.

Vidimo se u septembru na Forbes Adria Power Women’s Summitu!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari