Jovanović: Memorandum o održivim sirovinama između Srbije i EU znači smrtnu kaznu za Gornje Nedeljice

Ostavite komentar


  1. Iskopavanje litijuma nepogađa samo Gornje Nedeljice već i okolinu,ali ako se ispoštuju sve procedure nevidim u čemu je problem.

  2. Jeli savuvano stilo i pero kojim je Stojadinovic i fon Robetrop potpisali saradnju izmedju velikog Rajha i Kraljevine Jugoslavije.
    Sad se sa tim stilom i perom u znak pomirenja trebalo potpisati izmedju Sulca i Vucic- evica.

  3. Došli divlji oterali pitome, uvek je tako bilo. Svodili ste Srbiju, društveno uredjenje, na životnu sredinu, stranačku pripadnost, na novinarsku profesiju, na zvezdu i partizan, sad ste nebitni ni u kućnom savetu. Bravo Srbi!

  4. Osladilo se AV, kad je uspeo da preda KOSOVO,a nije morao, sve mic po mic, sad sa prijateljem da pomogne kako bi se na slican nacin odradilo isto, uz obavezno spominjanje konpanija kao sto je MERCEDES, kojima nepada na pamet da se sele u Srbiju, al eto da se narod prevede zedan preko vode ,sto NEMACKA NE VADI LITIJUM…

  5. Jutros Ćutao hteo da razgovara sa Šolcom.Da se ja nešto pitam pustio bi ga.Bilo bi zanimljivo zamislite jedan Ćutao drži predavanje o ekologiji jednom kancelaru Nemačke.

  6. @Vinetu malo ti je odgovor dvosmislen , ne zna,se na koga se odnosi pa mogu samo da nagadjam. Reci mi ko je pitom ? Vucic, Seselj ? U nekim slucajevima istorijskim , preostaje samo borba .

  7. @Slobodan pa nije kancelar Nemacke Gospod Bog pa da ne moze mu se odrzi predavanje. Moze li poneki akademik da mu odrzi predavanje? Ima i takvih koji se suprotstavljaju iskopavanju litijuma . A drugo nek bude gradjanski rat , ako mora , pa vi na jednu stranu mi na drugu .

  8. Lepo je vladika Atanasije u besedi u Hramu obelezio Vucica kao novog unesrecitelja Srbije . Nije pogresio izgleda .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.