Junajted grupa: Nula dinara za N1 dok Telekom ne želi da pokaže ugovore sa ostalim kanalima

Ostavite komentar


  1. Ko se iole razume u matematiku shvata da ako bi kanali bili placani po 0,4 eura koliko vi trazite za N1,a operateri u ponudi imaju bar 100 kanala,to bi bilo oko 50 eura,samo za televiziju.Plus internet i telefon.Ocigledno mislite da je narod toliko glup,medjutim varate se.Svi znaju koliko prosecno kosta tv paket.

    1. Predraze, veoma su precizne statistike gledanosti pojedinih kanala. Ne mozete da uporedjujete RTS 1 i TV Caribrod po gledanosti, razlika je milionska. Tako i cene nisu iste za N1 i Pink, Prvu itd u odnosu na male lokalne televizije koje , btw, retko ko uopste gleda…ali popunjavaju broj kanala operateru.

  2. Niko od Vas ne traži ništa besplarno doveka, već dok ne ponudite paket koji su provajderi imali do sada, 17 kanala. Da je Vaš interes gledanost Vi biste odmah našli način za dogovor. Vama smeta to, da ako date te programe, njihova gledanost će prevazići Vašu, pa zato ne date.

  3. Strane agenture bi jos da ih gradjani Srbije placaju!!! (a nisu se ni prijavile kao takve vec se izmotavaju na nekakavo novinarstvo). Uzgred budi receno Luksemburg je poznat kao vrsta poreskog raja….

Ostavite komentar


Ekonomija

Elektroprivreda: Srbiji ne prete nestašice struje 10

Elektroprivreda: Srbiji ne prete nestašice struje

Srbiji ne prete nestašice struje, a Elektroprivreda (EPS) ima dovoljno svoje proizvodnje električne energije i u sadejstvu sa uvozom podmiruje sve potrebe tržišta, izjavio je pomoćnik direktora Elektroprivrede Srbije za poslove upravljanja elektroenergetskim portfeljom David Žarković. 

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.