Junajted grupa: Prekidamo pregovore sa Telekomom

Ostavite komentar


  1. Tako i treba. Nek se buni narod, ako im odgovara da gledaju pink i francusku fudbalsku ligu, nek uživaju.

    1. Al, al , i sport je opijum za narod…?? Pa nek prenose Litije i molebane…!!

  2. Telekomova pouda je korektna i Junajted je trebao da prihvati da gledamo N1 za džabe dok se oni dogovaraju. Sad smo svi uskraćeni zbog tvrdoglavosti rukovodstva N1. Samo gledaju svoj interes… Svi ste isti. Ćaoooo

    1. Lepo poređenje. Onda treba i u pekari da dobijate hleb za džabe dok se država ne dogovori za otkupnu cenu pšenice.

  3. Ovom odlukom su sami sebe pokopali i pogazili ono o cemu su govorili prethodnih dana. Ako vec tvrdis da je emitovanje N1 javni interes gradjana, zasto onda ne dozvolis emitovanje pa makar i besplatno? Na kraju krajeva to je javni interes, ili mozda ipak nije?

  4. hahahah pazi ovi porede sebe sa pinkom?>?? pa to je ko sto ova opozicija od 2% misli da je u istoj ravni ili bolji od vucica koji ima 55%…

  5. Sada kada ste uhvaceni u lazi da telekom nece da emituje N1 prekidate pregovpre.Ne mozete traziti visestruko vecu cenu za N1 kada je taj kanal veoma malo gledan i izjednacavati ha sa sportskim kanalima.

  6. Zaista, zasto N1 nije pristala na ovu ponudu? Ispostavlja se da su im ipak pare najbitnije, a ne da N1 do izbora dodje do sto vise ljudi.

    1. Zaista, zbog cega Telekom ne pristane da daje mobilne telefone i internet za dzabe? Ili zbog cega EPS trazi da se placa struja? Zasto ne daju za dzabe? Izgleda da su i EPS-u i Telekomu ipak pare najbitnije a ne dobrobit gradjana

    2. Obzirom da N1 jedina tv stanica da pušta duele oni jedini zadlužuju ne džabe nego da ih budžet RS finansira. A RTS treba da finansira samo SNS

  7. Neka N1 prvo plati porez ,Rem i sve ostale dažbine, tek onda može da kuka kako ga država sprečava da normalno raddi.

  8. Su šta rade ovi strani plaćenici pravi naziv reketaši nejasno što su navalili na taj N1 ko želi nek se seli kod SBB i Mir u kući ko ima viče pretplatnika nebitno je bitno da mi koji gledamo na neki način nista specijalno nije program tačno sport club zbog košarke i fudbala i formule jedan ostalo je škart pogotovo pojedine emisije gori od Pinka Lazu mažu na sva zvona sad kad prodaju izbori niko ih neće primećivao sad su interesantni zbog pljuvacine uvreda i izmišljotina .Ko je lud bolestan mozak da im plati 0.4 eura po kanalu dnevno dal imaju oni mozak je znaju Matis slabo daj da se lovi u mutnom.Njihova Stila je gora od prave sramota za novinarstvo sta se piše i priča. Šljam je došao do izražaja i likuju još malo kad odlaze u zaborav.

    1. Loš vam je internet prevodilac ili ste iz Srpskog imali veoma lošu ocenu.

    2. Nigde tačke, zareza. Konstrukcija rečenica na nivou predškolskog uzrasta . Sedi jedan.Jedi taj sendvič i nemoj više da se javljaš.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.