Kafane na meti inspekcija

Poslednjih nekoliko meseci zatvoreno na stotine ugostiteljskih objekata

Ostavite komentar


  1. Kafane su u stvari mesta okupljanja i dobrodusnog raspravljavanja o svemu i svacem. A, posto su sadasnje i danasnje „kafane“ ne naklonjene prema nasdem „svevisnjem“ gospodaru, Vucic Aleksandru, e, prema tome treba „ukinuti“ i kafane, koje ne misle kaoi „ON“ – ON – koji ce odluciti sta ces da budes kada PORASTES !

  2. Gospodo, naslov Vam nije ispravan! Treba da pise ,,poreski obveznici KOJI NEMAJU VEZU na meti inspekcije,, zakon se selektivno primenjuje, bogate ne diraju a sirotinju DERU al icija nije do zorje sjala…..

    1. Bravo! Mom prijatelju je inspekcija tražila da poveća broj stolova u bašti, iako tu ne mogu ni fizički da stanu. Smetale su im i žardinjere sa cvećem. Kad je uhvatio vezu, inspektorka mu je naprasno sve “oprostila“.

  3. Dobro je da se neko setio da piše na ovu temu, jer ni jedan medij ne piše o ovom problemu koji je prisutan mesecima unazad. Čak ni na google ne piše ništa. Ne rade oni ovo da bi uveli red u ovu oblast već da vlast utera narodu strah u kosti, tako što zatvara ugostiteljske lokale kao javne objektei pokažuje da kao suzbija sivu ekonomiju za glasače i javno blate ugostitelje prikazujući ih kao kriminalce. Ovde u Ljigu lokalni političar je prijavio desetak lokala poreskoj upravi, a ovi su odmah reagovali i mnoge zatvorili.

  4. Инспекција ради селективно. Многи уопште не издају фисклане рачуне и ништа, имају везу са мафијом, инспекциојом итд, а неке затварају за глупост. Отпустите инспекторе и запослите нове који ће свима исто гледати, такође важи и за друге државне и локалне органе.

  5. Cemu sva ta muka kod nas uNS su pre 4god.digli porez na imovinu4puta sad 5eu m2Pre 8god nestao zanatski pen. Fond sa250mil eu. Ko je tada otsao danas ima600eu. Penz. A danas150eu. Voda2eu. M3 cak naplacuju dimnjacarinu kojom finansiraju propalu firmu jkp stan, najbolje je izdavati tudji stan na dan nikom nista ne placas, ili otvoriti adv. Kanc pa onda si pausalac zaposlis 5 adv. I radis na procenat

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.