Kako banke nadoknađuju pad prihoda: Ako ne mogu da povećaju kamate, mogu provizije

Ostavite komentar


  1. Stvar je jednostavna banke nas “ jašu “ koliko im država to dozvoli. Ukoliko država ne reaguje na to “ jahanje“ , uz malo peripetija, promeni se banka i nađe se povoljnija opcija. Ipak se isplati.

  2. Bezobrazluk, šta reći. Stalno su me zivkali na tel i preporučivali mi to mobilno bankarstvo, a sada me deru. Treba preći na bitcoin i tako preskočiti banke. Mada i tamo ima posrednika, ali čovek kada udje u problematiku može i sam da se snalazi u bitcoinkupovinaprodaja. Naravno da je to utopija, kada vide da im profit curi banke će i tu ući.

  3. Intesa je odrzavanje racuna sa RSD 300 podigla na RSD 475 mesecno, transakcijuu e-bankarstvu naplacuje RSD 15 po transakciji a dodatni devizni racun RSD 120 mesecno. Sta radi CENTRALNA BANKA ili pravila postavlja kako se kome svidi

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.