Kako će izgledati Prokop kad na jesen bude završen kako je obećao Vučić (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Zar nisu vec ovo izgradili DS-ci, kao i Klinicki centar, auto puteve, bolnice, domove zdravlja, vrtice, skole, parkove, muzeje, fasade, mostove…???

  2. Odakle Grujiću tolike pare da glavnom gradu jedne zemlje izgradi o svom trošku železničku stanicu?
    A…da…ruski…..

  3. Danas u nedelju, tri vesti o tzv Prokopu na kome nema radnika vec godinama. Ali vi imate radnu obavezu i to treba razumeti.

  4. Koji put se otvara prokop kako im zatrebaju glasači i pare odmah se otvara prokop kopa neki novi auto put pravi neka spalionice i deponija samo se vodovod ne spominje ima stoka para neka kupuje vodu za pice

  5. Ovog oktobra sigurno nece bit zavrsena, ali u dogledno vreme verovatno hoce, posto je posao preuzeo sposoban i posten covek. Intereanstno da smo to tek sad saznali…

  6. A sve se oko nas rusi! Sklonista! Sklonista! Ispraznite nezakonito naseljene podrumske prostorije! Nisu Dobanovci dovoljni za Srbiju celu!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.