Kako će odlaganje kredita izgledati u praksi

Ostavite komentar


  1. Meni postanska stedionica danas skinula sa racuna ratu kredita tako da to sto pricaju nema veze da vezom,zna se da banke rafe sta zele

    1. U tekstu tačno piše od kada će se moratorijum sprovoditi,znači ne stupa na snagu odmah,nego tek nakon objave banaka na sajtovima pa još desetak dana kojih stranke imaju na raspolaganju da ga prihvate ili ne. To bi značilo,kao što piše,da će to stupiti na snagu tek krajem marta i odnosiće se na rate koje od tada budu dospevale pa naredna 3 meseca.Sve što je dospelo do datuma početka moratorijuma,recimo 31.mart, će se normalno naplaćivati kao i do sada.

    2. Za mart nisam dobio uplatu, ni za april. Tek 12. 5. sam dobio minimalac a Inteza mi je skinula rate. A ja nisam ni dobio poruku za monitorijum?

  2. Precizniji naziv ovog „moratorijuma“ kako ga NBS zove, je novi kredit na 3 meseca. Moratorijum bi bio kad bi se sve nastavilo po istom posle 90 dana, bez obracunavanja nove kamate. Sve ovo me podseca na igru Cica-Mica, gde banke podrzane i NBS-om, imaju makar jednu aktivnu Cica-Micu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.