Kako i gde prijaviti ukoliko ne dobijete 10.000 dinara pomoći?

Ostavite komentar


  1. Iako imamo dvoje dece, sistem je ocitao da moja zena ima jedno dete. Radi se o deci od 13 i 9 godina. Neverovatno.

  2. U roku sam se prijavila za pomoc, sistem je prepoznao da imam dva deteta, prijava potvrdjena, a pomoc nisam dobila ni za jedno dete…o cemu se radi?!

  3. Ovi naši politički korumpirani organizatori su čista prevara, ovaj ministar se ne prezivs bez razloga MALI, neverovatno je koliko je dece ostalo bez pomoći iz razloga što naš Mali nije sposoban organizovati i objasniti plan prijave i isplate na nekom normalnom mestu a ne da na instagramu salje kako i zašto se prijaviti…Alooo Ministar se obraća nacini na instagramu…i onda se pitamo zašto je ogroman broj prijava odbijen iz različitih razloga…Zemlji Srbijo, srame te se preci…

  4. Jel zna neko razlog zasto nase detetu nije isplaćeno 10000,dete je rodjeno 7.8.2023,prilikom prijave pisalo je da je prijava uspešna? Jel zna neko potencijalni problem?

  5. Nismo se prijavili do 20 sep. Sta treba sad da uradimi dete ima 10 god.

  6. Sinusa mali prijavila sam se preko uprave za trezor za dvoje dece jedno od sedam godina i jedno od veziri godina starosti poslala sam sve tacne podatke ni dinar mi nisu isplatili nastao je problem koji nije do mene.molim vas kako da redom taj novca i problem sto pre.

  7. Prijava mi je uspešna svi podaci su uneseni uspešno kako je to moguće da mi ne isplate novac za decu.

  8. Poslala sam prijavu za decu svi podaci su mi ispravni pise mi u telefonu uspešna prijava a para za decu niodkuda.molim vas reaguje sto pre da mi isplate novac u postanskoj stedionici u pozarevcu.nemoguce da me nema u registru podataka.

  9. Kad ce da nam bude isplaćen novac za decu?prijavila sam se tacni kao sto treba a novca niodkuda.

  10. jos uvek nisam dobila novac za dvoje dece a primamo socijalnu pomoc a ulozila sam reklamaciju nadam se da ce da me isplate

  11. Vratila sam roditeljsko pravo pre skoro dve godine,moje dete ,cerka rodjena 06.11.2006 nije imala nijedno davanje jer mene uporno sistem ne prepoznaje kao roditelja. Kako i kome da dostavim resenje?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.