Kako se raspolaže državnim parama: Turska Bozankaja prodaje tramvaje Temišvaru za dva miliona, a Beogradu za tri miliona evra

Ostavite komentar


  1. Sta ce nam tramvaji, kada uskoro dobijamo metro! Evo vec imamo javno komunalno preduzece, beogradski voz i metro, sto znaci, da samo sto nije… Ali, kada smo vec kod tramvaja, u kom veku planiraju, da ponovo proradi trojka, jedna od najstarijih linija? Ne mogu da se setim, da li ne radi pet-sest ili vise godina?

  2. Pa onda vrati milion državnih para , koje su iz kredita koji će vratiti buduće generacije , naručiocima i njihovim gazdama , ali u privatni ili klanovski džep . Isto je i sa autoputevima i svim investicijama u Srbiji danas .

  3. Bese li ona BusPlus kompanija Turska? Samo pitam nesto mi se vrti po glavi kao da jeste negde to pomenuto u nekom prebijanju dugovanja i potrazivanja ili sam ja pomesao neke dogadjaje i price. A Simens kod nas proizvodi tramvaje. Hrvatska proizvodi tramvaje. Ziveli

  4. Gde su sad oni što ih ne interesuje politika,mrzi ih da glasaju i nemaju za koga ….pa da je bio bilo ko da ovima diše za vratom…..ne bi smelo ovako

  5. Setite se busplusa prve žute debele pljačke ovi su danas samo unapredili sistem dal vas cedila vlast ili opozicija za sirotinju raju sve jedno kad bude dosao djavo po svoje nema ljutiš .

  6. Logično bi bilo da ekspertska grupa sastavljena od stručnjaka iz GSPa i nezavisnih eksperata, definiše kakve tehničke karakteristike tramvaja odgivaraju potrebama grada uzimajući u obzir i naše pruge, kontaktnu mrežu, održavanje, nabavku rezervnih delova…Tender na koji se prijavi samo jedan ponudjač treba poništito, nije u najboljem interesu grada.

  7. Za nas ako je veca cena nego za druge ne treba da ih kupimo. Ako se proizvori kod nas bolje lupiti onda odavde.

  8. Nema institucija, nikome u Srbiji Vučićev režim ne polaže račune i to je to.

  9. Nije bilo gorih bitangi na vlasti od sadašnjih. Ne vređajte žute, bez obzira što ste Miloševićevac ili radikal.

  10. Sto znaci da se po tramvaju ugrade milion,milion i po…Lepo…Nekada se kralo par posto a danas je to i do 30-50 % cena svega sto je nase !!!

  11. Milanovic nije podneo potrebnu dokumentaciju jer je u dilu sa vucicem…

  12. U Temišvaru postoji kontrola, pa sudovi, … dok je Beograd otvoreni liberalni grad !!

  13. Alek…Ista je cena za sve.E sad zasto u drugim uredjenim drzavama kosta toliko a kod nas druga cena,valjda je i laiku jasno.Zalosno je samo sto njihovim glasacima nije jasno.Sve na foru,,Drz’te Djilasa,on je lopov mi smo posteni“.

  14. Znači, ugradnja milion po tramvaju, pa puta 25.
    A javno tužilaštvo spava zimski san.

  15. Da li je ovo naj lopovska država na svetu? Ja mislim da sa ovim smo jači od svih afričkih i južnoameričkih država, niko neće više da završne svoj narod nego Srbin.

  16. Rumuni su u EU pa su se ugradili sa mnogo skromnijih 10 % u odnosu na ove naše kandidate koji uzeše 50 %.

  17. Mora jaka provizija. To se na Turskom kaže ( u nekom obliku) mora „bakšiš“ za kupca. Raspad pravne države !

  18. Prodaje i Beogradu, ko i Temišvaru za 2 miliona, a milionče u džep onaj što ugovara posao

  19. Tender za izgradnju auto-puta Temišvar- Vršac, cena po kilometru 3,3 miliona evra.

  20. Jasno je da ce ovaj treci milion podeliti potpisnici ugovora a narod ce sve platiti, jadna Srbijo kad sve ovo trpis

  21. Kad jednom odu sa vlasti, a otići će, svu ovu lopovsku bagru treba poslati na dugogodišnje robije, kao primer drugima da se država ne može NEKAŽNJENO potkradati.

  22. Trenutna vlast je toliko bahata u kradji i uzimanju drzavnih para da im vise nije stalo ni da to probaju da sakriju. A i sto bi, narod ih je upravo birao za jos bar 4 godine jahanja.

  23. Jedino me žao što tender nije dobio Siemens jer zapošljava naše ljude, ali nije dostavio ponudu elektronski. Zašto? Možda namerno, a i skuplji je za 400 000 evra po komadu.

  24. Jedina stvar koju sektaši znaju da rade vrhunski je ugradnja po svaku cenu. Ko će da ih spreči u tome? Možda bojkotaši imaju neku ideju, osim što izmišljaju toplu vodu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.