Kamaraš će se na kraju naplatiti od države

Iako je od Smederevske železare ostala ljuštura firme, to neće sprečiti HPK inženjering da naplati više od 12 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Kolonije tome sluze da se cerupaju a ko misli da vlast tu nije gurnula prste u pekmez grdno se vara. To sto ste svakim danom sve vise siromasni znak da vas vise pljackaju od banaka multinacionalnih kompanija do domacih tajkuna. Ovo ce biti raj u odnosu na ono sto nas ceka. Ako neko misli da se ova propast moze zaustaviti bez kuke i motike grdno se vara. Postoje dva puta jedan je ovaj tiha propast jer nema popravke ovom sistemu i drugi motika. Pa za one nema ja sam samo radio svoj posao

  2. Kako sad „sede ljudi koji nisu dovoljno osposobljeni za takvu vrstu ugovora“ pa zar nije nas predsednik bio najbolji student na pravnom.

  3. Dakle nema odgovornosti, 12 miliona plus kamate iz budzeta, bitno je da 12 miliona nema , a sto su sa 12 bacenih miliona mogli da sagrade 24 zgrade i rese probleme svojih gradjana koji su posteno radili za svoj narod i domovinu , naravno bolesna sujeta zsvist i ljubomora dovodi do toga da nema resenja ali bacebih para ima . Dakle , lagano se gubi stanovnistvo jer smo neprosvecen narod.

    1. Bilo je i 10 miliona za futbalere, bice i 12 za isplatu HPK… Pare nikad nisu predstavljale problem. Zivela Sr…a i srecan rad, kao sto bi rekao AV.

  4. Imamo ministarku pravde valjda je zavrsila prava,pa neka resi problem,ko zna mozda je I ona kupila diplomu.Znam da je nekada cekirala putnike na Aerodromu Beograd.

  5. Srba@ Slažem se sa tobom. Bez ozbiljnog i odlučujućeg sukoba društva protiv njegovih neprijatelja, tj. antidruštvene i neodgovorne vlasti, lagano ćemo odumirati i mi i naša deca, dok će njihova pljačka biti sve besomučnija i krvavija. Evo samo jednog dokaza (u moru drugih): taj zgubidan i prevarant Kamaraš je izbor aktuelne vlasti. Šta mislite, sa kim će podeliti pare koje bude opljačkao iz našeg državnog budžeza?

  6. KAMARAŠ PORUČUJE: PENZOSI, NEMATE MESTA ZA RADOVANJE!

    Od sva hvalisanja vlasti (ΛV i premijer(ka)) da će penzije biti veće no ikad, ostaće penzionerima “…ne lipši magarče do zelene trave”!? A zašto? Od početka godine državu su zadužili, protiv njene volje, za milijardu evra, za šest godina (2012. do 2017.) vladavine radikalno-napredni konzorcijum obezbedili zaduženje više od deset milijardi evra. Za period 2012. do kraja 2017. beleži se fantastičan porast broja aktivnih državnih funkcionera od skromnih 21.794 državnih parazita, RTB Bor za struju duguje (na dan 10. jun 2018.) 63.274.036 evra, Železara 39.489.959 evra itd. Ne plaća se rudarska renta, svaki treći zapošljeni radi na crno, dugovanja za poreza, kriminalne i druge radnje. I na kraju, Srbija treba da plati oštetu Petru Kamarašu iz HPK Menadžmenta, koji je upravljao Železarom u toku 2015 i 2016.
    zbog nezakonitog raskida ugovora, od 12,4 miliona dolara. Ošteta Miškoviću i ostalima što su hapšeni pa sud ih oslobodio, tek će se čuti. Kada se sve ovo sabere i oduzme, penzioneri će ostati kratkih rukava, od hvalospeva veće penzije no ikad, sačekaće mirno i tužno, naj dalje do odluke Sv. Petra.. Da se poslužim tehnike ΛV, bliže je ono što je govorio Niče: “nije suština u tome da smo bili živi, nego kako smo živeli”! Da li neko zna koji je spor Srbija pred međunarodnim sudovima dobila. Ni jedan? Neće ni ovaj, a da li naše vođe iz toga nešto pametno ukapirali, kako ne bi kasnije nama na vrat okačinjakli potraživanja njihovih partnera u trgovini s narodom. Narod se pita, ko treba da odgovara za sve ove i druge promašaje, a ne samo da se te troškove okače nedužnom narodu za vrat??

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.