Kamioni na graničnom prelazu Batrovci čekaju 24 sata da pređu u Hrvatsku

Ostavite komentar


  1. Stao u kolonu 03.12 u 19:00, sada je 04.12 22:10 nisam siguran ni da cu sutra uspeti da predjem granicu. Horgos

  2. Ja ću sutra na Horgoš.
    Bitno je da je ministarka Koridorka u prvom redu s Sočiju. Kako koji put odu u Rusiju ili nešto stigne odande Madjari i Hrvati uspore na granici. To je taj Evropski put države Srbije.

  3. pa lepo ,sadavi u kamionima ne pomerajte se 24 sata pa da vidite kako za 15 min sve moze.PODRSKA

  4. Ovako Srbistan hrli prema Europi – majcica Rusija roni suze jer joj Vuciceva I Dodikova dece ne dolaze!
    Dokle, bre????

  5. Ja cekam na Batrovcima vec 28h,a imam jos 3 km do granice, ko zna jos koliko cu cekati, jer sve stoji, navodno hrvatima je u prekidu opticki kabal.

  6. Vozim i ja se nalazim u koloni,Nije do naših carinika,Hrvati i Madjari rade polako i usporeno namerno i to je To…Hrvati svaku priliku ce iskoristiti da nam otežaju,verovatno i Madjari!!!

  7. Ljudi ako ste u normalnim godinama bezite iz ove zemlje da mozete za sebe i decu leb da zaradite ovo je dno dna dalje nema nama su prijatelji rusi i belorusi proveo sam mnogo vremena u te dve zemlje gori su od svih

  8. Evo posle 26 sati na batrovcima bez spavanja stigao sam na 3km od granice. Ovo je kap koja je prelila čašu odlazim zauvek.

  9. „Batrovci “ uvek duge kolone 10 , ili čak i više km. nema odmora , jer treba svo toliko pomaknuti kamion , nema normalne hrane , konzerva i bajat hleb , da o fiziološkim potrebama i negovorimo . I zato nije ni čudo što bežimo . Na primer Slo. velika razlika , ne to što je plata veća skoro 3x , nego uslovi su neuporedivo bolji , slovenci se izogibaju balkana , a vožnja u Italiju ili Nemačku je sasvim nešto drugo tamo si čovek a na batrovcima si bedniki KLOŠAR .

  10. Kad dođeš do naše carine, 10€ cariniku da uzme da odradi papire da te ne ostavi još par sati… tako i na uvozu, s tim što na uvozu imaš još 10€ na carinskom terminalu na Kvantašu, jer se i tu čeka!
    Idealan uvoz u Srbiju traje 10 sati čekanja, papira na granici i carinskom terminalu… kad je sve kao podmazano!!! Stvarno se o tome malo piše.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.