Kamp i spa centar za ulaganja iz inostranstva 1

Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu i turizam Ivan Đoković posetio je Opštinu Novi Bečej prošlog vikenda, gde je razgovarao sa predsednikom Opštine, Sašom Maksimovićem, o budućoj saradnji u oblasti privrede.

Posebno je osvrnuto na iskorišćenost turističkih potencijala i izgradnju novih industrijskih zona. Nakon razgovora, potpredsednik Pokrajinske vlade prisustvovao je prezentaciji turističkog kampa u Novom Bečeju i Vojvodina spa centra u Novom Miloševu, saopštila je Pokrajinska vlada.

– Zadovoljstvo je posetiti Novi Bečej, a posebno jer se ukazala prilika da se sagledaju veoma ambiciozni projekti koje je započelo prethodno, a u dobrom maniru nastavilo sadašnje rukovodstvo Novog Bečeja. Ovi projekti pored izrazite ambicioznosti i kompleksnosti, pokazuju i realnu komponentu, s obzirom da su strukturirani sa pouzdanim inostranim partnerima, istakao je potpredsednik Đoković.

U pogledu mogućnosti finansijske pomoći i podrške ovim projektima od strane Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Đoković je naveo da shodno sredstvima kojima se raspolaže u odnosu na vrednost investicije, biće uložen značajan trud, kako Pokrajinske vlade, tako i Sekretarijata, kako bi se pomogli poslovni poduhvati koji, prevashodno, podrazumevaju pripremu projektno-tehničke dokumentacije, te subvencije lokalnoj samoupravi, sa ciljem da se upotpune ovi projekti i lokalna infrastruktura koja će dovesti do povećanja atraktivnosti za investitore iz zemlje i inostranstva.

Potpredsednik Pokrajinske vlade Ivan Đoković i predsednik Opštine Novi Bečej Saša Maksimović obišli su i industrijske zone u izgradnji kojima raspolaže ova opština, tačnije industrijsku zonu u Novom Bečeju i u Novom Miloševu, kako bi se sagledali njihovi potencijali i uvrstili u program buduće saradnje, saopštava Pokrajinska vlada.

Kamp na tri hektara sa četiri zvezdice

Idejnim projektom planirano je da se kamp ima sa četiri zvezdice i da se prostire na tri hektara. Planirano je da se izgrade 32 jednoiposobna bungalova-apartmana i 40 mesta za kamperske prikolice nove generacije sa priključkom za struju i vodu, ali i prostor za šatore, kao i multifunkcionalna bina i prostor za druženja i roštiljanje, a celokupna investicija, koja će se realizovati u tri faze, dostiže vrednost od 400.000 EUR.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari