Kanadski Dandi planira otvaranje rudnika zlata kod Žagubice 2028. godine

Ostavite komentar


  1. Multinaci hohštaplerima neoliberalnih sveto nazora kojim je slogan rasterujem domicilno stanovniśtvo i ekstenzivno uništavam?
    Da se mi na lokalu lepi samo organizujemo u neku zajednicu protiv kopanja multunici bilo gde i bilo čega i odvojimo od Novog Sada, Beograda, Keagujevca i Niša?
    Poslanici i polsanice nastavite da mlatite papirima, ratujte preko društvenih mreža, umišljajte da ste u “ narodnoj skupštini” gledjte u koje odbore treba da se utrpate!
    Pa kada se promeni zakon o rudarstvu i energetici na korist naroda( države) i zabrani multinaci pristup našim prirodnim bogarsvima i strateškim sektorima možda vas primimo u našu zajednicu!

  2. Naravno da nećemo da živimo u prošlosti ali ona treba da se pamti i ne zaboravlja , odakle im obraz da se petljaju u nase rude .
    Kanada je država koja je učestvovala u sramnom , kukvaičkom i sada se vidi pljackaškom bombradovnaju Jugoslavije, Srbije i Beograda bacuvši više od deset odsto NATO bombi sa svojim CF 18 bombarderima , a i gaje javno tapšući nacisti u sred svoje Skupštine , što bi značilo da su svi isti , i sta traze kod nas , zlato, ko im je to dozvolio , pa sve NATO države koje su ispustile svoje zlo, svoj smrad , nad ovim prostorima hoce rudnike, eksploatacije rude , zlata , litijuma i ko zna čega još , ovde može da kopa samo Srbija i onaj koji nije učestvovao u bombardovanju Srbije i bivše Jugoslavije, treba i ostali na tlu bivše Jugolsavije isto da reaguju i Muslimani , valjda će se jednog dana opametiti i videti jasno stvari .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.