„Kar go“ nelojalna konkurencija ili razarač kartelskog udruženja?

Taksisti protiv tehnologije - ko je u pravu

Ostavite komentar


  1. Taksisti ne izdaju fiskalne račune za vožnju, pa nemaju pravo da se bune.

    1. Pre nego date neki komentar o taksistima prvo se raspitajte. Od svakog taksiste mozete dobiti validan racun. Taksisti zele da im automobili postanu osnovno sredstvo a ne taksimetar kao sada. Za to nismo krivi mi nego drzava koja decenijama nije zelela da resi probleme taksija da bi napokon neko dosao kao „spasilac“ i spasao vas od nas. Gradjani zele jeftiniji prevoz ali taksi nije socijalna kategorija. Aplikacija koju pominjete bavi se IT kriminalom i vi to podrzavate. Sutra da Hasim Taci otvori OVK taxi vi bi se vozili sa njima samo ako su za dinar jeftiniji. To je prizemno i jadno,ali vise me nista ne iznenadjuje !
      Jer,mi smo ipak Srbi…

    1. Можда плаћају нешто симболично, али они нису регистровани као такси удружење. Када би плаћали порез као такси удружење и фирмарину онда они не би могли да превозе путнике по дампинг ценама.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.