Kasni izvoz svinja u Kinu, novi rok decembar

Ministar Branislav Nedimović za Danas najavljuje dolazak inspekcije iz Pekinga krajem ove godine

Ostavite komentar


  1. Mene zanima koliko će koštati leteća kola koja ćemo da dobijemo u zamenu za prasiće i papke.

  2. Svinjetinu vise uvozimo nego izvozimo, klanicarima se ne isplati proizvodnja svinja. Znaci li to da Ministar namerava da „prepakuje“ svinjetinu iz EU i izvozi je u Kinu kao nasu? Valjda se to zove SNS agrarna politika.

  3. Dolaze inspekcije …. “ to tek ne volem “ …nisam zaboravio ruske inspekcije a Kinezi su , kazu iskusni i pametni “ ljudi strogi “ brate „… Ajd … neka ih Aca svecano doceka , kao one sine u teretnom vozu , pa da se ponadate srecnom ishodu inspekcija … nego ne zaboravite da kineski sanitarni inspektori , tamo u njihovom raju i pred partijom , odgovaraju za svoje nalaske , cesto debelim godinama tamnice ili cak i gore …

    1. Ja mislim da bi Vucic trebao obavezno da prisustvuje i doceku kineske komisije i ispracanju svinja.

        1. Pa ne znam za te sto se salju trampu, pricalo se pa prestalo o svinjskoj kugi u Srbiji i sad se ne zna jesu li ozdravile. A ovi prvi imaju moralnu ljudsku kugu ti nisu za izvoz al jesu za ispracaj. U zatvor.

          1. Eeee…. Bogdane “ pregrizo jezik “ ne spominji tu nesrecnu svinjsku “ nestalu “ kugu , mogao bi neki “ nas “ Kinez da cuje , “ nedaj boze “ procita , i javi tamo gde “ ne treba “ pa da propadnu svecanosti i zatamni nam “ zlatno doba „

  4. Svinjari bili,svinjari ostali.
    Da smo iskreni stavili bi svinju na zastavu.
    Inteligentna zivotinja prema kojoj se ponasamo kao „svinje“

  5. A cim tovljenici dostignu 110 kg ,krecu na voz,i za 17 dana , eno ih na novogodisnjoj trpezi sirom NR Kine…

  6. očigledno su im „braća“ rusi ispričali kakvo je naše meso pa kinezi šalju inspekciju da im ne bi uvaljivali smeće.

  7. Proizvedemo 270.000 t, uvezemo 600.000 t, a izvezemo 50.000 t. Tako je Mujo prodavao kuvana jaja na pijaci po ceni svežih jaja. Kada su ga pitali kakva ti je to računica, šta tebi ostane, on kaže čorbica. Nego Palma dao predlog da mi njima izvozimo pileće nogice.

  8. Cuo samda ce Vucic licno da doceka svinje na stanici u Pekingu. Pri tom ce se zahvaliti svojim kolegama i naglasiti kako Kinezi nemaju boljeg prijatelja i zato ga ne trebaju traziti. On je tu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.