Keserović: Voće u Srbiji najskuplje za poslednjih 15 godina

Ostavite komentar


  1. Da vam kazem nesto, skup je sladoled i konditorski proizvodi sa dosta belog secera a voce nije skupo

  2. E da jwe samo voće,dete mi javlja iz Nemačke koje su tamo cene,ne samo voće nego i druge stvari plus mleko ,meso,prerađevine sve je provereno i zdravo ua decu.Odeća i obića daleko jeftiniji.Skuplji su jedino kafići,alkohol i cigare.PDV su smanjili zbog korone.Bela tehnika iste cene.

  3. Veliki pozdrav za Keseru iz Perta od druga iz Dzudo kluba „Student“.

    1. Juu ma nije valjda,a oni iz Leskovca bacaju paradajz?To vi gledate cene u marketima.A gde je mraz,pa grad,nakupci uvozni lobi koji cuti I milione otim??

Ostavite komentar


Ekonomija

Poljoprivrednik Veljković: Pritisak BIA na seljake je ogroman 10

Poljoprivrednik Veljković: Pritisak BIA na seljake je ogroman

Pritisak Bezbedosno informativne agencije (BIA) na seljake je ogroman i nezabeležen od 1945. godine, kada su komunisti došli na vlast i počeli obračun s političkim i ideološkim neistomišljenicima, rekao je danas FoNetu Predrag Veljković iz Udruženja proizvođača mleka i stočara Šumadije i Pomoravlja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.