Sporazum o gradnji rafinerije nafte po treći put: Kinezi hoće petrohemijski kompleks u Smederevu?

Ostavite komentar


  1. Građane Smedereva niko ne pita, a što bi ih i pitali, da li im je malo povećanje od 400% obolelih od kancera, od kad su Kinezi preuzeli železaru, pa čeznu za još nekoliko hiljada grobova svojih bližnjih. Oskar se u to ne razume a i zašto bi ga to zanimalo, kako je rekao za železaru, kojoj je skupo da stavi filtere. Naši životi očigledno vrede mnogo manje, ako uopšte nešto i vrede. Pa šta? Crknite. Bravo.

  2. Šta bi Kinezi imali od toga? Sva sirovina dolazi iz Rusije, cela industrija je u rukama Rusije. Ili to Kinezi rade za Ruse?

  3. Tako su udruzenja iz Banja Luke protestvovala protiv izgradnje HE na vrbasu pa svi gradjani moraju Sloveniji da plate 90 miliona a tih udruzenja nigdje NEMA da se oglase izuzev kad treba uzeti novac iz buzeta

  4. А што Србија не инвестира паре сама у такве пројекте него све стратешко даје странцима, а нас задужује за губитничко расипништво попут ЕКСПО глупости?! Па зато народе што смо ми колонија Запада и истока, нестајемо! Пробуди се Србине и устани одмах!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.