Knežević: Berlinski proces šansa za sve

Ostavite komentar


  1. Neverovatan "uspon" jednog obicnog aparatcika,koji ni dan radnog iskustva u privredi nema !Sve sto je "radio" i uradio je da se slepao uz "dobitne kombinacije" .A o tkzv. "rezultatima" u Zrenjaninu najbolje govori kupovna moc prosecnog zrenjaninca !

  2. Sada ““““će i u inostranstvu Gosti imati specijalnu priliku i,,zadovoljstvo,, da uživo vide,,,dr,,Kneževića jedinog Unikatnog Vlasnika Državne tajne,, zvane 10 PUTA VEČI AFLATOKSIN,, OD DOZVOLJENOG U tom,,trulom zapadu,,gde se u licenciranoj laboratoriji,utvrdila njegova,,ekspertiza,,,,Zaboravio,,je da se izjasni ima li takvihm,,,,eksperata, i na Kongresu gde GA je poslao,,usvojitelj,,zajedno sa inicijacijom od,,svega,200000 evra Aproksimativno, .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.