Ko je Dubravka Đedović Negre, nova ministarka u Vladi Srbije

Ostavite komentar


  1. Hoćemo da znamo šta je završila na UCLA? Master ili doktorat ili večernju školu ili neki seminar? S obzirom da se ne precizira, najverovatnije je išla tamo na neki letnji seminar koji joj je platila banka.

  2. Ovo je prvi put da se pise biografija jedne osobe koja dolazi na mjesto ministra. Ovo je impozantno. Kod vecine drugih ministara, javnost se ne informise, jer doticni nemaju strucne kvalifikacije ,niti poslovna iskustva, za oblasti kojima treba da upravljaju. To je sramno, kako se degradiraju ministarstva, i sve u tim resorima. Zato se Srbija rasprodaje,a stranci razvaljuju , pustose i odnose.

  3. Šta osoba sa ovako impozantnom biografijom traźi u društvu SNS fikusa kojima naređuje Vučić i da li je svesna (verovatno jeste) da neće ona raditi svoj posao već će morati samo da sluša „šefa“? On radi sve poslove u Srbiji zaklonjen iza tuđih leđa pa će i ona biti samo paravan. Ako je pristala na to dzabe joj sve škole i titule.

  4. Прави стручњак не иде у екипу типа брнабићка и вучић !

  5. Svaka čast za CV, ali u vecini slucajeva se on pokaže kao PR tj lažan. Npr Ana Brnabic. Na neviđeno sam siguran da ona nije za Srbiju već za Ameriku, tamo je tvoja zemlja, tamo budi ministar.

  6. Zar ce osoba sa ovakvom biografijom da istu isprlja ulaskom u Vucicevu vladu.

  7. Znaci nista nije radila iz supljeg u prazno.Svi koji misle da su veliki strucnjaci,neka pokrenu svoj posao pa da vidimo dokle ce da stignu…

  8. Otac joj je ocigledno bio komunista, “ među prvima u socijalizmu postao preduzetnik!“
    Ojadio neko preduzece i smislio toplu vodu!

  9. Mora da je nametnuta vucicu od strane zapadnih sila, nisam siguran da odgovara onom isticnom bloku sns-a.

  10. Очигледно да њена биографија нема везе са енергетиком, тј да је лаик у тој области.
    Једини циљ њеног довођења јесте да обезбеди малигни амерички утицај у области енергетике (гас, нафта, америчке соларне, ветро и нуклеарне електране).
    Дакле, све се мења сем камења!

  11. Trebalo bi da kao zna zapadne standarde ali sudece po napisanom CV ona ne zna onaj osnovni. A taj osnovni trazi da napises sta si ti ‘uradio’ a ne sta si ‘radio’. Jer to ‘radio’ moze da bude i ‘raduckanje’ a to je ono ‘gde si bio sta si radio, nista!’.

  12. Klasičan najamnik za izvođenje prljavih poslova. Kao student ekonomije u beogradu izveštavala iz Afganistana za CNN u 23. godini života, seminari po belom svetu, potpisivanje koruptivnih ugovora sa banana državama. Ni u jednoj struci se nije zadžala ni održala. I ovde će da posluži da da potpis za neku malverzaciju, uzme bonus i ode… A mi ostadosmo…

  13. da,da… veliki strucnjak,od kad je dosla u komercijalnu banka pred kolapsom,stednje zakinute za kamate, povecane cene kredita,troskova ,,odrzavanja,, ako ce tako i sa ministrastvom da se svi lepo iselimo

  14. Ej, aj’ smorili ste sa ovom Dubravkom više. Videle su tekst sve njene drugarice iz razreda. Nervirate sirotinju koja leba nema da jede. Kakav bre otac radio sa naftom u komunizmu, ko je plaćao te škole nego državni budžet ove bedne zemlje, a žena se time ponosi. Pola vlade za psihijatrijski kauč, sve kompleks do kompleksa.

  15. какве везе ова жена има са енергетиком? никакве. вероватно ни не зна разлику између kW и kWh, али то код нас одавно није ни битно. још један шамар полумртвом енергетском сектору.

  16. Није „“usvojila“ i odgajila dve devojčice“ него њен муж има двоје деце из два претходна брака којима је она маћеха.

  17. Ona je bukvalno Ministarka za Rio Tinto i ostale rudarske megakorporacije, a sigurno se nešto i sa EPS-om opasno sprema. Bolje će to ona od svih ostalih da im završi, surovo profesionalno, jer ne završava posao Vučiću nego svetskoj eliti koja ovo diriguje.
    Šta je njima da unište pola Srbije?!
    Pošto Negre ima realno vrlo ozbiljnu biografiju, nešto me sve vuče na ovaj gore zaključak.
    Voleo bih da grešim.

  18. Kakve veze sve navedeno ima sa energetikom? Bolje da je postavljena za direktora EPS.

  19. Pa ova zena je bankar. Tata joj imao neke veze s naftom. To joj je kvalifikacija za ministarku energetike?

  20. Iz biografije se odmah vidi da je pravi stručnjak za energetiku.
    Čitavog života se bavila problebima energetike.
    U ovoj zemlji obrazovanje je suvišno za bavljenje poslom.

  21. Suprug na visokom nivou u EIB postavio ženu za direktorku EIB u Beogradu, nešto mi je vrlo visoko pozicionirana preko muževljevih veza, odakle onda u NLB i sad u Ministarstvu energetike, stručnjakinja za sve oblasti, vrlo napredno!

  22. Da ne bude ko onaj economy prodigy klinac sto je bio vunderkind pa dao otkaz posle 2 meseca

  23. Svaka cast! Zamenila platu od 1 milion dinara za maks. 150.000 dinra zbog dobrobiti Srbije.

  24. Zasto nema mesta za gradonacelnika Leskovca koji je zavrsio i Oksford i Kembridz i jos par fakulteta, a odlicno zna kako uloziti novac iz budzeta u privatne dzepove!

  25. Pokažite mi vezu između nje i energetike osim što joj se otac bavio sumnjivim poslovima sa naftom.

Ostavite komentar


Ekonomija

Ponovo pokrenuta privatizacija Jugoslovenskog rečnog brodarstva 7

Ponovo pokrenuta privatizacija Jugoslovenskog rečnog brodarstva

Ministarstvo privrede Srbije objavilo je javni poziv za učešće u postupku javnog prikupljanja ponuda sa javnim nadmetanjem radi prodaje kapitala Jugoslovenskog rečnog brodarstva (JRB) sa sedištem u Beogradu (JRB). Početna cena za prodaju kapitala iznosi 29,2 miliona evra, prenosi eKapija.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.