Ko je kupac zrenjaninske fabrike vode?

Ostavite komentar


  1. Fabrika vode je počela da isporučuje česmovaču kroz stare azbestne cevi, ali je najčešće bila čista, zdrava i ispravna. Onda je, pored garancije države, dovelo u pitanje da privtna firma ne može da se bavi snabdevanjem grada vodom. Sad, na prečac, Fabriku mogu da koriste druge privatne firme, Metito, Minakva ili neka treća „naša“.

  2. Kako bre sad odjednom , tu istu vodu kad je prečistiše svi u glas ne valja pa ne valja , firma puče ko zvečka i …. sad druga privatna firma će kao tu istu vodu bolje da pročisti i mi ćemo je piti kao ispravnu. NEKO BRE OVDE GADNO LAŽE – REKET RAJO , REKET DAJTE – JEDNA RAJA DVA HARAČA DAJE

  3. Pozdrav za Zrenjaninca i raca,drago mi je da još ima ljudi koji misle svojom glavom i pišu ovako logične komentare. Ja sam sada bivši zaposleni u fabrici vode i više se ne borim sa vetrenjačama.

  4. Zrenjaninci plaćaju vodu kao da je za piće,sad ce arapi da preciste kanalizaciji i da je daju narodu, do sad su nas trovali deca se razboljevala kupali smo decu otpadnom vodom, naravno kineze ce dočekati ispravna voda za piće, njima treba više nego nama i to je to.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.