Ko je Branko Radujko, novi generalni sekretar FSS: „Stranački direktor“ Telekoma, navijač Zvezde

Ostavite komentar


  1. Njegova sestra još u DS-u bila zadužena za gradske finansije. Mnogo duže je familija Radujko tu nego što mislite, ali samo kada bi postojala selektivna amnezija kod svih.

  2. Da li je iko sumnjao da navija za zvezdu? To bi bilo kao u Srbiji premijer u ovo doba Topalko,a izvinite po znanju mozda bi mogao jer dok Mica zatvori megatrejd dobije diplomu.

  3. Gde se pare vrte tu je i Radujko.
    Ovu fotelju je dobio na preporuku zemljaka Terzica koji time obezbedjuje da njegov uticaj na fudbalska zbivanja u zemlji budu skoro 100%. Zvezdan na tronu a ispod podobni zemljaci koji rade sta im on kaze. Licni finansijski uspeh zagarantovan.

  4. Kao kada čitate biografije komunističkih rukovodilaca iz 60, 70 i 80 godina prošlog veka. Naravno i kasnije ali ne SKL nego SPS. S timšto je tada stepen obrazovanja i morala, ne računam devedesete godine, bio na nešto višem nivou. Znalo se šta je sramota i gde je granica. Nakon FSS još samo da postane vladika SPC i napravio je pun krug. Nego će reći e to ne može. Da li smo sigurni da ne može s ovakvom državom i crkvom?

  5. kao i svi ostali, bezvezan beznacajan lik bez dostojanstva, obraza, licnosti i bez ljudskog karaktera… spreman da se ponizi zlu i da pred zlim suti a da glumi sve da je deugacije od stvarnog, svi su obolele duse jer zive od lazi a istina im je neprijatelj

  6. Vidić čovek sve objasnio,nastavlja se bezumlje,ko je taj Radujko xaxaxa čovek nema veze sa sportom nikakvim,al važno da čupa pare iz saveza i deli gde treba

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.